İnternet hızı ve Kota aşımı

Sınırsız internet hiç bir tarifede yok artık. Misal ttnet 50 gb kota veriyor,sınırı aşarsan hızını 3 mbit'e düşürüyor,kimi zaman 1 mbit'in altına düştüğüde oluyor.Adil kullanım kotası saçmalığı işte.

Ya yuuh ya İndirme hızı testi yaptım 0.87 mps diyo bu nasıl bi saçmalık ya ama gerçekten de doğru youtube de 360 çözünürlükte adam gibi video izleyemiyorum saniye başı donuyo..ne yapmak gerekiyo şimdi m.hizmetleri yardımcı oluyomu

Arayıcaksın 444 0 375'i şu saçmalığı düzeltin diceksin,düzeltiyorlar.
Normalde kota aşımında hızın 3 mbit'e düşmesi lazım,fakat bazı zaman 1 mbit'in altına düştüğü bile oluyor. Öyle olduğu vakit arayıp,derdini anlatınca 8 mbit kullanıyorsan 8 mbit'e yükseltiyorlar. 2 defa aradım 2 sindede 8 mbit'e yükselttiler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:36 ----------

olaylara sadece kendi penceremizden bakmamalıyız 50gb kota sınırı olmalı bence :)

Peki 50 gb kota sınırı neye yeticek? İnanırmısın 1 haftadır indirme yapmıyorum, kotam 21 gb olmuş bu nasıl oluyor? 50 gb kota sadece flim izleyip,nette takılmak için bile yeterli değil.

Bilmeyen arkadaşlar için ben söyliyim ; Sadece bi dosyayı indirdiğiniz zaman download yapmış olmuyosunuz.Bu siteye giriş yaptığınızda bile mb. olarak download yapıyosunuz.

müşteri hizmetlerini aradım hoş sesli bi hatunla konuştum,modeme güncelleme yaptı hız testine baktık tekrar yine aynı çıktı.Arıza kaydı bırakcam dedi yine aynı şeyleer

Son düzenleme:
ben uydunet kullanıyorum bu hız testinden falan haberim yok benim.6 ay önce ttnet kullanırken torrentten 700-800kb/s hızla indirme yapabilirken şimdiki hızım 120kb/s ye düştü ama film izlerken 480p de donmadan izleyebiliyorum.

ben uydunet kullanıyorum bu hız testinden falan haberim yok benim.6 ay önce ttnet kullanırken torrentten 700-800kb/s hızla indirme yapabilirken şimdiki hızım 120kb/s ye düştü ama film izlerken 480p de donmadan izleyebiliyorum.

480p de çok az be kardeşim bak bana hd izliyorum donma da yok :D

Arayıcaksın 444 0 375'i şu saçmalığı düzeltin diceksin,düzeltiyorlar.
Normalde kota aşımında hızın 3 mbit'e düşmesi lazım,fakat bazı zaman 1 mbit'in altına düştüğü bile oluyor. Öyle olduğu vakit arayıp,derdini anlatınca 8 mbit kullanıyorsan 8 mbit'e yükseltiyorlar. 2 defa aradım 2 sindede 8 mbit'e yükselttiler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:36 ----------

Peki 50 gb kota sınırı neye yeticek? İnanırmısın 1 haftadır indirme yapmıyorum, kotam 21 gb olmuş bu nasıl oluyor? 50 gb kota sadece flim izleyip,nette takılmak için bile yeterli değil.

hangi filmlleri izliyosun merak ettimde :D 50gb bile yetmiyo demişin ben komşumla ortak kullanıyorum bize yetiyo :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:26 ----------

Nispetmi yapıyon sen olum sen bana dünden beri :D

valla kardeşim keşke burda olsaydın da sana valla beleşten internet vermezsem adam degilim bak :p sende bi hd video izlerdin :(

hangi filmlleri izliyosun merak ettimde :D 50gb bile yetmiyo demişin ben komşumla ortak kullanıyorum bize yetiyo :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:26 ----------

valla kardeşim keşke burda olsaydın da sana valla beleşten internet vermezsem adam degilim bak :p sende bi hd video izlerdin :(

:D HD demişken,çakış videolarını HD izliyorum hiç sorun olmuyo amma ve lakin diğer videolar sorun işte :D

senin internet giriyomu öyleşeylere :D
benim bi arkadaş koleksiyon yapmış 35gb lık video var çocukta hepside hd :) nerden buluyosa

:) video indirmek sorun değil ki bulması da zor değil :D sadece aynı şeyleri izlemek sorun benim için

Hız düşüyor demek hım bu kötü ya haftada en az 3 yeni film izleyen birisiyim. Torrenti iptal edicem artık -.-

Bildiğimiz aksiyon,macera vs flimler=) Bilgisayar bölümü okuduğum, internette çok vakit geçirdiğim için yetmiyor. 50 gb nasıl 2 kişiye yetiyor ? İnternette pek fazla vakit geçirmiyorsunuz herhalde. Dediğim gibi internette gezinmen bile yeterli kotanın dolması için,benim kota sıfırlandı ama hala hız 3 mbit. Saçmalık,bulunduğum yerde ttnetten başka tarife olsa 1 dakika durmam geçerim.

Bildiğimiz aksiyon,macera vs flimler=) Bilgisayar bölümü okuduğum, internette çok vakit geçirdiğim için yetmiyor. 50 gb nasıl 2 kişiye yetiyor ? İnternette pek fazla vakit geçirmiyorsunuz herhalde. Dediğim gibi internette gezinmen bile yeterli kotanın dolması için,benim kota sıfırlandı ama hala hız 3 mbit. Saçmalık,bulunduğum yerde ttnetten başka tarife olsa 1 dakika durmam geçerim.

ben internette günlük 8-10saat komşumsa 18 saat geçiriyo geceli gündüzlü :) yani gördüm videoların hepsini indiriyorum ama hızım bi ara 1mbite düştü enson 3 mbite düştügünü gördüm

ahhh ahhh düşük hız dedinizde vodem kullandığım yıllar gözümden flim şeridi halinde geçti hey gidi hey :D 5 dk konusuz flimler için 30 dk beklerdim :D
ben telefonu bilgisyara baglayarak girerdim 6 ay telefonu pcye baglayarak idare ettim degil 1mbit yarım mgbt bile gelmezdi eskilergeldi aklıma şimdi :( ama şimdi keyfini çıkarıyorum sınırsızın :D

1080p den aşağısı kesmiyor :D O eski günleri unutmuyorum 240p-360p anca izleyebiliyordum ama onunda bir çözümü var :) ekrandan uzaklaşın görüntü daha net görünecektir gözünüze :D İşin kötüsü bulunduğum yerde yeni yerleşim alanları açılıyor hızım her an düşebilir gün geçtikçe trafik artıyor.

İnternet hızım 0,40 mps ye kadar düştü :mad: şimdi bu heriflerin gelmişine geçmişine sövsem ben haksız çıkarım sonunda yine. 3 gündür telefona manken gibi kızları çıkarıp duruyolar.Kız gelmiş diyo ki dns yi değiştir :) ya diyorum dns yle ne alakası var,siz yapın bi diyo sölüyo ordan bi dns giriyorum onu.. olmadı diyorum tamam arıza kaydı aldım diyo.

Ne arıza kaydıymış be kardeşim 5 seneye yakın internet kullanıyorum allahın hergünü arıza kaydı.vallahi bıktım artık başka bi internet mi kullansam acaba

İnternet hızım 0,40 mps ye kadar düştü :mad: şimdi bu heriflerin gelmişine geçmişine sövsem ben haksız çıkarım sonunda yine. 3 gündür telefona manken gibi kızları çıkarıp duruyolar.Kız gelmiş diyo ki dns yi değiştir :) ya diyorum dns yle ne alakası var,siz yapın bi diyo sölüyo ordan bi dns giriyorum onu.. olmadı diyorum tamam arıza kaydı aldım diyo.

Ne arıza kaydıymış be kardeşim 5 seneye yakın internet kullanıyorum allahın hergünü arıza kaydı.vallahi bıktım artık başka bi internet mi kullansam acaba

valla bunlar seni yiyo ben sana sölim :D
interner hıztesti yapıp resmini atarmısn :)
http://hiztesti.ttnet.com.tr/

Back
Yukarı