Merhaba baylar bayanlar çok uzatmayacağım.Ramazanda yaklaşmışken intermittent fasting yapmak istiyorum.Ancak kafama takılan soru şu.Tamamen afaki söylüyorum
iyelim bir insanın günlük kalori ihtiyacı 3000 ve temiz besleniyor(Bileşik karbonhidrat yiyor.Salata yiyor.Şekerden uzak besleniyor.Temiz yağ alıyor gibi)Ve bu insan iftarda kendine yetecek kadar çok aşırıya kaçmadan yemeğini yedikten 1 saat sonra antrenmanına gidiyor.Antrenmandan sonra yine yemeğini yiyor en sonda sahurda yiyor.3000 olan kal ihtiyacının 3 bininide karşılıyor.Bu insan kalori açığı oluşturmadığı için yağ yakamaz mı ? Çünkü kal açığı oluşturduğum takdirde yani 2500 e düşürdüğüm takdirde zaten çok fazla olmayan hacmim iyice düşmez mi ?
Dipçe:Basit mantıkla düşündüğümüzde insan kal açığı oluşturarak zayıflar.Alması gereken kal miktarını tam anlamıyla karşılayan bir insan zayıflayamaz.Yağ oranını düşüren insan kilo kaybedeceğinden dolayı ki bu da kal açığı oluşturmadan olmuyorsa yağ oranını düşürmek için kal açığı oluşturmak gerekir.Ancak yine de sizlere sormak istedim.Teşekkürler

Dipçe:Basit mantıkla düşündüğümüzde insan kal açığı oluşturarak zayıflar.Alması gereken kal miktarını tam anlamıyla karşılayan bir insan zayıflayamaz.Yağ oranını düşüren insan kilo kaybedeceğinden dolayı ki bu da kal açığı oluşturmadan olmuyorsa yağ oranını düşürmek için kal açığı oluşturmak gerekir.Ancak yine de sizlere sormak istedim.Teşekkürler