Merhabalar,
İf i yaklaşık 6 aydır uyguluyorum. Üzerine birçok makale okudum. Yapılan bilimsel araştırmalar dahilinde if'in sağlığa faydalı olduğu belirtiliyor. Bu faydaları yabancı dilin varsa sende araştırıp öğrenebilirsin.
Benim görüşüm gönül rahatlığıyla uygulayabilirsin. İster amacın büyümek olsun ister yağ yakmak bu diet zamanlaması, kendi kanaatimce, daha verimli sonuçlar alınmasını sağlayacaktır.
Kendi açımdan bunu kanıtladım. Beraber spora başladığım arkadaşımla son 6 ay sıkı diete girme kararı aldık ve ben if oda personal trainer tavsiyesiyle 6 öğünlük bir diet programı uyguladı. Aynı antrenmanı yaptık ve aynı disiplinde, hatta ben daha az disiplinle yapmışımdır, 6 ayı devirdik. Sonuç olarak ben inanılmaz seviyede gelişirken, arkadaşım normal gelişim seviyelerinde kaldı. Sonuç olarak artık o da if diet zamanlamasının bir uygulayıcısı oldu.
Edit: Tabi benim sağlıklı diye belirtmem sağlıklı ve şeker hastası olmayan bir birey için geçerli. Başlamadan önce bir doktordan gerekli tahkimler yapılıp, onay alınmasını öneririm.
Kolay gelsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi