İncline vs Flat press

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FinaL07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son 2 aydır da sadece incline üst göğüs çalışıyorum fly ve press olarak fakat flat press de yapmam gerekiyor mu ? Hocam üst göğüs programı yazdı sadece ama ben alt tarafın biraz küçüldüğünü hissediyorum. Üst göğüs zaten zor doluyor ondan şuanda bir gelişme beklentim yok zaten ama flat press yapmadığım için bir küçülme olur mu ? Sizce incline devam mı ediyim yoksa bi gün incline fly ve press , bi gün flatta fly ve press mi yapıyım ?

Son düzenleme:
flat press göğüs temel harekettir yapmak gerekir bence.ama üst göğüs zayıf o daha önemli dersen gücünü ilk hareket ona verip peşine devam edebilirsin.

İki hareketi aynı gün yapmam bir sorun teşkil eder mi ?
hiçbirşey olmaz genelde herkes öyle yapıyor zaten.sen üst göğüse önem veriyorum dersen enerjin yerinde iken önce onunla başlarsın.diğeri bench pressle başlar.bu tamamen sana bağlı olan birşey.kendi adıma göğüs idmanım 6 harekettir kimileri çok der kimileri büyük bölge iyi der değişken bir durum.benimki üst göğüs ağırlıklı ama flat benchle başlıyorum idmana.
flat bench press
incline bench press
incline dumbell press
incline fly
cable crossover
dips

hiçbirşey olmaz genelde herkes öyle yapıyor zaten.sen üst göğüse önem veriyorum dersen enerjin yerinde iken önce onunla başlarsın.diğeri bench pressle başlar.bu tamamen sana bağlı olan birşey.kendi adıma göğüs idmanım 6 harekettir kimileri çok der kimileri büyük bölge iyi der değişken bir durum.benimki üst göğüs ağırlıklı ama flat benchle başlıyorum idmana.
flat bench press
incline bench press
incline dumbell press
incline fly
cable crossover
dips
Flat dumbell press ve flat dumbell fly yapmıyor musun ? Ben programa onları da eklesem fazla olur mu ?

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen. Programımda incline dumbell press ve fly mi kullanıyım yoksa flat dumbell press ve fly mı ?

Cevabini zaten almissin. Tum gugusun buyusun diyorsan flat bench > fly > incline press > incline fly. Yok eget incline onem vereyim diyosan incline press > incline fly > flat > fly, illa birini yapmayayim diyosan, ki tamamen manasiz birsey bu, incline i yapma, bench press temel harekettir.

Cevabini zaten almissin. Tum gugusun buyusun diyorsan flat bench > fly > incline press > incline fly. Yok eget incline onem vereyim diyosan incline press > incline fly > flat > fly, illa birini yapmayayim diyosan, ki tamamen manasiz birsey bu, incline i yapma, bench press temel harekettir.
Spordaki hoca flat yapma dedi bana ama

Sen inchline calissan bile senin gogusunun tamami kasilir ama üst goguse binen yük biraz daha fazla olur tek fark bu yani gögusunun orta kisminin küçülmesi diye birşey olmaz üst göğüsün büyüdüğü için sana öyle geliyor olabilir

Flat + inc yap çık işte

flat bench press
incline bench press
incline dumbell press
incline fly
cable crossover
dips
Benim programin aynisi :)

Ben de ust gogus eksikligi hissettigim icin incline agirlikli yapiyorum her hareketi ve once incline bench press ile baslyorum hep. Bi ust bi alt yapiyorum [emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı