İnanılmaz vücut değişimi Reklamarındaki Yalanlar

Merhaba arkadaşlar,nette gezerken sürekli görürürz,işte 3-5-6- ay gibi kısa sürede nasıldı nasıl oldu gibi yalanları görüyoruz,işte bu yalanalrı nasıl yapıyorlarmış bir görelim ;)

15047_2499_08052012_1.jpg

Zayıflama reklamlarında insanların, kısa zamanda zayıfladığını gösteren fotoğrafların hilesi böyle ortaya çıktı.

15047_2499_08052012_2.jpg

‘Furious Pete’ adlı internet günlüğü yazarı ve yeme şampiyonu bu fotoğrafların nasıl yapıldığını sitesinde anlattı. İşin hilesi,

15047_2499_08052012_3.jpg

kaslı fotoğrafınızı önce çekmek. Ardından bol cips yiyip, 2 litre gazlı içecek içip göbekli halinizi fotoğraflamak...

15047_2499_08052012_5.jpg

Vücut çalışıp ardından solaryuma girdi.

15047_2499_08052012_6.jpg

Bedenini yağlayıp fotoğraflarını çekti.

15047_2499_08052012_7.jpg

Günlük yazarı ikinici aşamada ise televizyonun karşısında bol bol cips yiyip, 2 litre gazlı içecek içti.

15047_2499_08052012_8.jpg

Aralıksız yemek yiyip gazlı içecekler içen yazar ardından şiş karnıyla poz verdi.

15047_2499_08052012_10.jpg

Yani burdaki kıssdan hisse; Rekmlarda oynayan kişinin ilk önce sağlam bir vücudu var,bu adam karnı şişirmek için ne bulursa yemeye başlıyor,karnı şişirecek şeyleride iyi buluyor (cola gibi) ve karın v.s şiştikten sonra çıkıyor resim çektiriyor.Sonra başlıyor eski haline gelmeye bu onlar için çocuk oyuıncağı biz bile belli bir süreden sonra vücudmuzu tanıyoruz ve ,stediğimz zmaan kilo alıp verme işini yapabiliyoruz.

İşte alın sizemilletin vaybe buı adam bu kadar sürede böyle olduysa ben nedne olmayayaım gibi sorularıları yöneltiren reklamların BÜYÜK BİR YALAN olduğunu belirtmek istedim.

Bunlar yeni degil.. Herkes isi ticarete doktu.Bunu ilaclarda bile yapiyorlar. Kapitalist bir duzen almis basini gidiyor... Para ugruna insanlarin sagliklarini hice sayiyorlar.

Goruntulere gelince dogru su reklamlarda da varya hani gunde 10dk ile yattiginiz yerden balavara sahip olun falan... Gulup geciyorum bunlara.. Bende malim ya , o yuzden haftada 4 defa spor salonuna gidiyorum o baklavalar icin yuzlerce kilo agarligin altina giriyorum.

ilk duyduğumda hiç şaşırmadım zaten spor aletleri reklamlarında bir numaralar olduğu belli bir şeydi örneğin karın kası çalıştıran bir alet gösteriyorlar birde havuzdan çıkan bodyfitness yapmış bir adam sizde bu aletle bu adam gibi olabilirsiniz diyorlar üstelik 2 ayda gelde gülme:D

ahahahaha :D Ayrıca reklamlarda zayıflama aletleri, mekik aletleri falan hep kaslı adamları kadınları koyuyolar :D

Bunların yalan olduğunu artık ninem bile biliyo :)

bunların yalan olduğunu birçoğumuz zaten biliyoruz fakat forumda yeni başlayanlar bölümüne sabit başlık olarak bu konu konulabilir bence, neticede bodybuilding'de işlerin nasıl yürüdüğünü bilmeyen insanlar boş umutlara kapılabilirler, bu başlığı gördüklerinde işin gerçeğini en baştan anlarlar.

Paylaşım için teşekkürler :)
Bende hep merak ederdim bunlardaki "bit yeniği" nedir diye :D

Bir de şu var, zaten bu işin içinde olan ve bu spor hakkında belli bir seviyeye gelen arkadaşlar zaten bu tür reklamlara gülüp geçiyor; ancak bu spora yeni başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar ne yazık ki bunlara inanıp hem sağlıklarını tehlikeye atıyorlar hem de boş yere paralarını saçıyorlar...

Ben bu adama hastayım ya :D

Back
Yukarı