İlk muscle ups denemesi

zaten ilk muscle up ımdı yazdığım gibi teknik olarak çok kötü.tavsiye verebilicek işi bilen birileri yorum yapsa daha iyi olur sanırım laf kalabalığına lüzum yok. Adminlerden ricam konuyu silebilirlerse sevinirim.

Son düzenleme:
normalde enseye 15 falan barfiks çekiyorum ama bunu yapamıyorum bi türlü:D

ben yapamıyormuşum o yüzden kaldırdım videoyu :) sırtın yetirince kuvvetli demekki ama tricepslerinide güçlendir.Normal dips yerine olabiliğince aşağı inerek dips çalış.çünkü muscle upta olay hem çekiş hem itişi kombine edebilmek.

ben yapamıyormuşum o yüzden kaldırdım videoyu :) sırtın yetirince kuvvetli demekki ama tricepslerinide güçlendir.Normal dips yerine olabiliğince aşağı inerek dips çalış.çünkü muscle upta olay hem çekiş hem itişi kombine edebilmek.

yapıcam ya kafaya koydum

dips tam iniş kalkış 3x8 yapıyorum arka kol antrenmanlarında ama arttııcam

yapıcam ya kafaya koydum

dips tam iniş kalkış 3x8 yapıyorum arka kol antrenmanlarında ama arttııcam

8 tekrar çok az hocam bu hareket için daha fazlası lazım. 25 barfiks gögüs altına , yaklaşık 45-50 de dips yapabiliyorum bunları ardı ardına 2 set yapabılıyorum fakat düzgün olarak şuanda max 7 muscle up yapabildim:)

Arkadaşlar Özelden Ulaşın elimden geldiğince Yardımcı olayım. Hareketi yapabiliyorum 14 kez çıkıyor sonrasında kollarımda derman kalmıyor :D

Arkadaşlar Özelden Ulaşın elimden geldiğince Yardımcı olayım. Hareketi yapabiliyorum 14 kez çıkıyor sonrasında kollarımda derman kalmıyor :D
denemediğim teknik kalmadı 50şınav arkasına 25 barfiks----dinlenmeden 40 şınav arkasına 20 barfiks---dinlenmeden 30 şınav 15 barfiks-----20şınav dinlenmeden 10 barfiks ve 10 şınav dinlenmeden 5 barfiks çekebiliyorum.. ama bu lanet hareket olmuyor çıldırıcam!!!!!

Muscle up için sırt, triceps, omuz yanı sıra patlamalı egzersiz çalışmanız gerekir. Yani Misal elleri bırakarak barfiks deneyin. En tepeye doğru kendinizi biraz havaya fırlatın elleri bırakıp tekrar tutun, muscle up için önemli olan patlamalı güç miktarıdır. Ayrıca anatomik olarak zorlanan arkadaşlar için false grip dediğimiz olayı iyi öğrenmeleri lazım yoksa önkol ve bileğe çok yük binecektir ve bu hareketin yapılışını ve tekrar sayısını sınırlayacaktır.

Bu antreman olarak pull up varyasyonlarını içerir yardım için

Tutorial: The Muscle-Up’s False Grip Transition

Yukarıdaki video ve anlatımda teknik için gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Ama öncelikle en az 15 tekrar patlamalı pull up yapabilecek hale gelmeniz gerekir. Bu zorunluluk olmamakla birlikte aşağı yukarı hazır olup olmadığınızı göstermesi açısından bir referanstır.

Back
Yukarı