Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bugün salona kayıt oldum yarın başlayacağım ancak içimde bi gerginlik var ilk gün neler yapılır bilen arkadaşlar paylaşabilirlerse sevinirim
hayırlı uğurlu olsun kardeşim.ilk gün gider hocanla tanışırsın.
ısınma için kondisyon bisikleti ya da koşu bandına çıkarsın.ben ilk gittiğimde nasıl açılır bilmiyordum.utanma sor sen.yürümeyen koşu bandını kurcalama on dakika fişi takılı olmayabilir.ilk gün başıma gelmişti.çok gülmüştük.
hocan sana yapacağın hareketlerin listesini verir.sonra hareketleri gösterir.sen yine sor hocam doğru yapıyor muyum?hocam oluyor mu diye?
birer set yaparsın milletle tanışırsın gelirsin eve.
kolların ağrıyabilir.ağrısın iyidir.
her şey güzel olacak emin ol.
hadi kolay gelsin
Ya kardeş okadar hazirlandim falan icimde bi heyecan dedim baba ben gidiyorum doktorla randevum varmis hevesim kursagimda kaldi perşembe gunleride kapali artık cuma ogleden sonra gidicem
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende fazla olmadı başlayalı 1.5 ay oldu ama arkadaş tavsiyesi stres yapma , hocayla samimi ol gerisi gelir. Bide 1 ay gidipte e hani değişim olmadı deme devam et zamanla olur forumda 1 ayda değiştiğini iddaa edenler var inanmıyorum açıkçası fotoğraf felan atmışlar onlara bakıp hevesini kırma
Ben uzun sure yapmayı düşünüyorum tatilde bi denemek amacıyla basladim okul zamani derslerime engel olmazsa lise sona kadar devam ederim yani yaklaşık 1.5 yıl ama lise sonda artik derslere ağırlık veririm
Ve ilk günü başarılı bir şekilde tamamladım gerilmeme de hiç gerek yokmuş göğüs kanat ön kol karın ve bacakları çalıştırdım. Hoca ilgili biri o açıdan uzun süre devam etmek istiyorum