İlk defa reddedilmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Realicty
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belirli bir seviyede kalalım diyosun yani :D

Azi adamım benim yaaa :D
Sen kesin arkadaş çevrende Cmylmz gibi bişeysindir haaa ;)

:D:D Arkadaş ilk defa red edildiği için şuan kendisini boşlukta hissediyordur büyük ihtimal :) Herkesten gelecek arkadaşlık tekliflerinide açıktır.

Nefes alsın yeter Mode On :)

Üniversite hazırlığı yaptığım için arkadaş çevrem yok denecek kadar az şu sıralar:)Ama lise yıllarımda kahkaha atmadığım gün yoktu ya çok matrak yıllardı :D

ilk defa red edildiğim günü hatırlıyorumda sinirden çok iyi ve sert bi antreman çıkarmıştım bunda üzülecek bir şey yok ki hemen hemen her erkek hayatında bir defa red edilmiştir zaten yaşın daha 16 çok kızlarla tanışacaksın tabi şimdi böyle düşünüyorum senin yaşındayken çok kafama takardım

• Like
Reactions: Azi
Öncelikle volkan kızlar ne istediklerini bilmeyen yaratıklardır eğer sen ondan hoşlanıyor ve istiyorsan biraz güvenini kazanmaya uğraş baktın yine yoklara oynuyor sen yeni kızlar tanı zaten yaş erken ben o yaşımda o kadar çok red edilmiştim ki sayısını hatırlamam her hoşuma giden kızla teklif ederdim :D haliyle red çok oluyor çok red yiyeye red edilmemeyi öğrendim artık red yemiyorum :D

Ben de erken davrandığını düşünüyorum eger bu kız senin takıldığın ortama yakınsa hiç üstüne gitme ama kız senin arkadaşlarını falan tanımıyorsa muhabbeti daha da kaynastirip tekrar denemelisin.ortamina neden yakın olup olmadıgını ve neden ona göre hareket etmeni söylediğimi anlayacaksın yakında :)

• Like
Ben de erken davrandığını düşünüyorum eger bu kız senin takıldığın ortama yakınsa hiç üstüne gitme ama kız senin arkadaşlarını falan tanımıyorsa muhabbeti daha da kaynastirip tekrar denemelisin.ortamina neden yakın olup olmadıgını ve neden ona göre hareket etmeni söylediğimi anlayacaksın yakında :)

Terzi kendi söküğünü dikemedin galiba :):)

daha senı cok redden olucak.kabul edende.kucaklayanda tekme atanda ohooo yas 16..

• Like
takma kafana be dostum daha ne kızlar gelir geçer :D vurkaç taktiği uygula sen o kıza üstüne düş epey 1 hafta boyunca hep durmadna yaz durmadan konuş sonra hiç yazma kendini çek kızdan işe yaramıyorsa hiç uğraşma olmaz zaten :D

• Like
Evet eski mesajımı alıntı yapmışsın,bende ediyorum neden kulaklarım çınlıyoooor :)

egosuna meze yapmış seni anlamamışsın yiğenim :D

git en yakın arkadaşıyla çık, kıskançlıktan çıldırır. gelir sana kendisi teklif eder

isteyenin bi yüzü vermeyenin 2 yüzü demişler
önemli değil
herkes herkesten hoşlanacak diye bişe yok
hakkında hayırlısı
belki gelcecekte daha hayırlısı nasip olur

olay bitmiştir belki ama konuyu görünce görüşlerimi bildireyim dedim :)

Bence bir eleman seni kıza kötülemiş. Kızın gerçekten hoşlandığı biri felan olduğunu sanmıyorum. Kızlar çünkü bu bahaneyi kökten çözüm için kullanır. zamanında bizimde başımıza geldi oradan biliyorum. Olaylar anlaşıldıktan sonra temize çıktıktan sonra geliyorlar peşinden merak etme :)

Back
Yukarı