İlk defa reddedilmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Realicty
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar bende size bir derdimi anlatmak istiyorum ben 16 yaşında bir gencim haftalardır hoşlandığım ve bakıştığım(karşılıklı) kız tarafından reddedildim çok ilgincime gidiyor neden böyle oldu anlam veremiyorum ilk önce gayetr güzel bakışmalar yaşadık sonra iletişim kurabilecegim bir e-mail adresini aldım ordada herşey çok iyi gidiyordu fakat bugun bana 'SANA GÜVENEMİYORUM' diyerek konuşmamak istedigini söyledi hoşlandığı bir çocuk varmı diye sordugumda evet dedi anlıyamıyorum gerçekten ilk defa reddedildim şu an psikolojim yerle bir birilerine açılmam gerekiyor

• Like
Reactions: Azi
arkadaşlarından biri öle böle söledi die ona gidip bişiler çıtlatmasın sakın :) karışık mevzular bunlar millet birbirini bile öldürüyor :)

karşındaki bayan sana ilk seferde evet derse ondan kork bence.yani şeyin değeri onu elde etmek için karşılaştığın ve üstesinden geldiğin zorluklarla ölçülür.biraz naz her zaman iyidir.şansını zorla...

Red edildikten sonra''Six packim olsa bi tanesini bile sana vermem bebişim''deseydin:D:DHacı sana kız mı yokya,sen badici adamsın kızlar senin kulun kölen olsun :D
eight pack in olsa birini verir misin azi :D

Bence çok hızlı davranmışsındır kızda yanlış anlamıştır.

zaten kız bitirmiş sende bitir olmuyorsa yapıcak birşey yok kızmı yok tecrübe edinmiş oldun boylece

siz ilk defa reddedilmişsiniz ben o cevabı bıle almamadım su yasıma kadar:D 16 yaşındasın daha uzun bır hayat var önunde etkılenme boyle seylerden

Sana güvenmiyorum dediği anda kafayı çaksaydın. :D Şaka tabi sen hızlı davranmışsın biraz kız ürkmüş belli ki. Ve hayır demesi herşeyi bitirdiği anlamına gelmiyor. Biraz uğraşarak alırsan daha sağlıklı ilişkiniz olur ;)

bence boşver gitsin. kendini zorla başka birine aşık etmeye çalış. çivi çiviyi söker sonuçta. denendi onaylandı :D yoksa düşünmekten filozof olursun söyleyeyim.

teşekküre derim ilgilendiginiz için bu karamsar günümde bile güldürdün beni azi :)
Kızın peşini bırakmıyacagım tekrar gönlünü kazanıp bu sefer ben sana güvenmiyorum diyerek bitirecegim intikam bir nevi :) ilgilendigim sonuca ulaşabilecegim başka kızlarda var fakat bu olay beni çok etkiledi yani daha 2 gün öncesine kadar msn de neden yanıma gelmiyorsun diye soran bi kız 2 gün sonra beni reddediyor tabi hiç yoktan tecrübe kazandım

• Like
Kız milleti değilmi işte alayı...............

Ağırdan almışın yavaştan almışsın yorumlarına kesinlikle katılmıyorum, flörtde erkeğin hatası anca %1 değiştirir olayı bunu çok iyi biliyorum!

Kız aklında sana olur dedikten sonra; kusura bakma ama salaş dolaşsan sıfır bakım, her konuda b.ka batıp çıksan yine gelir sana yine olur o iş...
Kız kafasında eyvallah tamama dedikten sonra her türlü olur, o cinsi çok iyi biliyorum...

Bu konularda kızın isteği %90 dır, erkeğin flört-bakım-kültür başarısı %9 dur, erkeğin flörtde bşarısızlığı %1 dir!

Yani kısacası olacak olduktan sonra yaysanda olur, olmuyacak ise bitarafını yırtsanda olmaz ;)

teşekküre derim ilgilendiginiz için bu karamsar günümde bile güldürdün beni azi :)
Kızın peşini bırakmıyacagım tekrar gönlünü kazanıp bu sefer ben sana güvenmiyorum diyerek bitirecegim intikam bir nevi :) ilgilendigim sonuca ulaşabilecegim başka kızlarda var fakat bu olay beni çok etkiledi yani daha 2 gün öncesine kadar msn de neden yanıma gelmiyorsun diye soran bi kız 2 gün sonra beni reddediyor tabi hiç yoktan tecrübe kazandım

Teşekkürler :) Konudaki ilk mesajını okuyunca aklıma şu karikatür gelmişti :)

bin477472cxoqg809.jpg

hahahahahahahahh haklısın benim ki heralde gösteripde vermiyen türden ilgiyi seviyor :)) azi dostum senin ismin neydi bu arada

• Like
Bende memnun oldum.Arkadaşlık teklif ettim sana kabul et...Ama sakın yanlış anlama,sen kızlara teklif etmeye devam ediceksin tabiii bendeeee :D:D:D

Belirli bir seviyede kalalım diyosun yani :D

Azi adamım benim yaaa :D
Sen kesin arkadaş çevrende Cmylmz gibi bişeysindir haaa ;)

• Like
Back
Yukarı