İlk ayda protein tozu kullanmak hk. ?

Kilo almak için ilk ayda protein tozu

• Kullan +

Votes: 0 0,0%
  • Kullanma -

Votes: 6 100,0%

• Total voters
    6
18 Yaş - 1.70 - 60kg
Selamlar,

Zayıfım acilen toparlanmam lazım. Aşağıdaki protein tozunu alıp vücut geliştirmeye başlayıp, kilo alıp, dış görüntüyü güzel etmek istiyorum.

Nasıl bir yol izlemeliyim ? Protein tozunu bir doktora danışmalı mıyım ? veya Bu toz beni aşar mı ? başka önerileriniz var mı ? Hangi hareket egzersizleri yapmam lazım ?

Vücut hakkında pek bilgim yok. Beni aydınlatabilecek abilerimin nasihatları benim için çok önemli birer adım olacaktır :) saygılarr..

Optimum Nutrition Pro Gainer
-Her dozunda 60 gram yüksek kalite protein içeriyor
-85 gram karbonhidrat içeriyor
-24 farklı vitamin ve mineral içeriyor
-4 gram lif içeriyor
-650 kalori içeriyor

spora yeni baslamanla kasların daha yeni yeji adapte olacagindan direk supplemenlere yonelmen bosa para harcamak olur.
onun yerine basta beslenmeni duzeltme ve zamanla gerekli olan makro degerlerini almaya calisman lazim.

simdilik beslenmeyi duzenli yapman yeterli olacaktir

spora yeni baslamanla kasların daha yeni yeji adapte olacagindan direk supplemenlere yonelmen bosa para harcamak olur.
onun yerine basta beslenmeni duzeltme ve zamanla gerekli olan makro degerlerini almaya calisman lazim.

simdilik beslenmeyi duzenli yapman yeterli olacaktir
Teşekkürler hocam, görüşlerinizi dikkate alacağım.

*Peki 2. veya 3. ayda kullanabileceğim bir kilo aldırıcı supplement önerebilir misin ? para sıkıntım yok.

gainer hic kullanmadim pek piyasasini bilmemde ama kilo aldirici supplementlerin birbirlerinden pek bi farki yoktur diger supplementler gibi varsada ufak detaylardir.

beslenme çok yetersizse ilk ayda başlanabilir.
fakat doğrusu tabiki ilk aylar beslenmeyi düzene sokup, daha sonra ileride supplement ile takviye etmektir. uzun vadede her şekilde mecbursun beslenmeyi oturtmaya. onun için şimdiden başlarsan hem alışmış hem de gereksiz supplement kullanmamış olursun

beslenme çok yetersizse ilk ayda başlanabilir.
fakat doğrusu tabiki ilk aylar beslenmeyi düzene sokup, daha sonra ileride supplement ile takviye etmektir. uzun vadede her şekilde mecbursun beslenmeyi oturtmaya. onun için şimdiden başlarsan hem alışmış hem de gereksiz supplement kullanmamış olursun
Hocam her gün yumurta, peynir, süt, tavuk, yulaf ezmesi tüketebilirim. Miktarı günden güne değişkenlik gösterebilir. Sizce ilk ay için yeterli midir ?

Hocam her gün yumurta, peynir, süt, tavuk, yulaf ezmesi tüketebilirim. Miktarı günden güne değişkenlik gösterebilir. Sizce ilk ay için yeterli midir ?
ton balığı seviyorsan onu da ekle arada. her zaman olamasa da arada kırmızı et yiyebilirsen güzel olur.
gayet iyi bu beslenme çeşit olarak.

Back
Yukarı