İlk Ayda Hacim Artışı

Arkadaşlar bb ye başlayalı 1 hafta sonra bir ay olucak vücuttaki ana kaslarımdaki büyüme yarım ve 1 cm civarında bu konuda çok aceleci değilim ama sadece bu miktarda büyüme ilk ay için normalmidir

sonraki aylarda daha hızlı gelişirsin ben şuan 1 cm için aylardır çalışıyorum

Forumu okumalısın bu sporda ilk aylarda gelişm daha hızlıdır.Ama sen beslenmen,dinlenme gibi bazı önemli şeyleri dikkate almamış olabilirmisin acaba ?

ilk başladığım zamanki kilolarla şimdiki arasında 15 kilo civarı artış var gittikçe açıldığım ortada beslenmemede çok abartmadan azami miktarda yiyorum sizce ilk ay için yarım-1 cm azmı, normalmi

bundan sonraki bi kaç ay daha hızlı gelişirsin acele etme sabır

Arkadaşlar bb ye başlayalı 1 hafta sonra bir ay olucak vücuttaki ana kaslarımdaki büyüme yarım ve 1 cm civarında bu konuda çok aceleci değilim ama sadece bu miktarda büyüme ilk ay için normalmidir

ılk aydakı bu 1 cm lık buyume sana az geldı evet,fakat bundan sonrakı donemde kas grupların calısmayı ogrenmıs,tetıklenmıs oldugu ıcın daha fazla gelısmeler olacaktır kısa zamanda , uzun donemde de bellı bır noktadan sonra da yavaslayacak tabıkı.

Benim de ilk ay 1-2cm arası artış oldu
İleriki senelerde keşke yine 1 ayda bu kadar ölçü alabilsem diyeceksin..

ya ben ilk başladığımda ölçmedim ama gözle görülür bir değişme var bende 1.5 ay içindeyim özellikle biceps gerçekten gözle görülyor triceps de öyle ve göğüs artık belli acaba yaza kadar artış bu hızdamı devam edecek. beslenmem düzensiz malum öğrenciyim proteşin alımına başlayacam

kilo yağ boy durumu bence çok önemli en iyi kendimi tanıdığımdan kendimden örnek vermek istiyorum.

6 ay önce 179cm boy 61 kg idim şu an 67kg yakın çıkıyorum tartıda biceps başlangıçta 27 cm idi çalışma sonrasında dün ölçtüm 34cm e çok yakın çıktı ama çalışmadan ölçtüğümde 32-33 çıkıyor yani duruma ve ana göre değişkenlik gösteriyor ilk aylarda çok iyi hissedilmiyor ama sık dişini gerçekten 3. aydan sonra gerçek değişmeyi hafta hafta hissediyorum ben.

Son düzenleme:
Ben 2,5 ayda falan göğsümü 90dan 95e , omuzumu 106dan 110a , beli 70den 71,5a , bacağı 46dan 48e , kolu 25,5dan 29a arttırdım. Soğuk ölçüler.

Back
Yukarı