İlk Ay degerlendirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nasip
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nasip

Üye
Yaş 16 boy 1.80 kilo 65 yag 7kilo Muscle tech protein kullaniyorum ve bu hafta superpump başladim daha bi kere kullandim.

bundan 1 ay önce kilom 60 yag 9 kilo.

program 1gün bacak sırt
2. gün omuz gögüs arka kol ön kol

Kim bu çalışma programını yazdı sana

Programını tam olarak yazar mısın merak ettim. Birde daha ilk aydan superpump filan mi kullanmaya başladın ?

10 dk konuşma

1.leg extension selection
leg press
leg curl selection
lat machine selection
low row sel
lat machine selection:reverse grip pull
dumbels reverse fly-incline
dumbells rowing
daha sonrasinda mekik

2.

10dk koşu

wide chest press
pectoral selection:adductions
benc press
shoulder press
lateral raise-stand
cambered french press
cable jungle
scott bench
dumbells rowing

2-3 gün gidiyorum 1gün dinlenme şeklinde yapiyorum

bu programı kim vermiş sana utanmasa hepsini gir 1 günde birdahaki hafta gel dicek salondaki hoca 3-4 kez gitmelisin antrenmana ama ilk iş antrenman programını değiştir

Eğer Hocan sana 2 gün gel ve bunları uygula diyorsa o salondan sana yarar gelmez aynı gün içerisinde bu kadar bölge çalış demesi hiç mantıklı gelmedi. antrenman programını 3 veya 4 güne yaymasını iste

10 dk konuşma

1.leg extension selection
leg press..
l

10 dk konuşma derken.. çene kasları içinmi :) şaka bir yana 2 günde genel açlışma olark iyi.. yeni başaldıgını ve hafif kilolarla calistigini düşünürsek vucudu hazırlamak için kullanılabilir. tabi 1 aydan sonra (4-5 gün herhafta gittiysen) farklı bir programa geçmen daha iyi olur. bir de vucudundaki yağı nasıl ölçüyorsun. yani 5 kilo artmışsın yağın iki kilo azalmış.. 1 ayda 7 kilo kas kütlesi artışı.. gerçekten iyimiş..

10 dk konuşma derken.. çene kasları içinmi :) şaka bir yana 2 günde genel açlışma olark iyi.. yeni başaldıgını ve hafif kilolarla calistigini düşünürsek vucudu hazırlamak için kullanılabilir. tabi 1 aydan sonra (4-5 gün herhafta gittiysen) farklı bir programa geçmen daha iyi olur. bir de vucudundaki yağı nasıl ölçüyorsun. yani 5 kilo artmışsın yağın iki kilo azalmış.. 1 ayda 7 kilo kas kütlesi artışı.. gerçekten iyimiş..
su olarak almıştır vücutta tek kas yağ değil su kemik falan filan ayrıca kolların en az 3 gün dinlenmesi lazım başka düzgün salon varsa hemen oraya geç bu hocanın verceği programdan hayır gelmez yeni başlayanlar bölümünde antrenman programları beslenme vb. iyice oku derim

Back
Yukarı