İlk ay bitti, peki gelişme ne yönde ?

Öncelikle herkese selam arkadaşlar. Spora başlamadan önce ve 1. ayın sonunda tartıya çıktım yağ oranım 1.300 düşüş, kas oranımda 1.200 yükselme olmuş. Başlarken %18.30 olan yağ oranım %16.2ye düşmüş ve bir hafta hasta olduğumdan dolayı gidememiştim. Sizce cok mu az farketmiş yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim :). Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

yediklerine bağlı. unutma bu sporda %70 yemek %30 antreman

yediklerine bağlı. unutma bu sporda %70 yemek %30 antreman
En çokta bu yanını sevmiyorum.
Tabi yemeğe kütle ve hacim olarak bakılmalı bence.Kütle kazanmadan şekil ve sıkılık kazandırılabilir düşük ağırlık yüksek tekrarla.Bu da daha çok yağ yakımına yönelik oluyor.

En çokta bu yanını sevmiyorum.
Tabi yemeğe kütle ve hacim olarak bakılmalı bence.Kütle kazanmadan şekil ve sıkılık kazandırılabilir düşük ağırlık yüksek tekrarla.Bu da daha çok yağ yakımına yönelik oluyor.

Oyle bakarsan cok yanilirsin, definisyonda da beslenme %70 idman %30 dur.

2 aydir spor yapiyorsun hatirlatayim daha cok ogrenecegin tecrube edecegin sey var.

Peki yağ oranımı kaça düşürmeliyim ? Şimdi sık tekrarlı mı çalışayım yoksa basabildiğim kadar ağır mı ?
Aynada kendine bak yeterince iri değilim diyorsan hacime yönelik çalış.
Şahsen ben zaten hayvan gibiyim bu yüzden definisyona yönelik çalışıp k.hidrat yağı minimum miktarda tutuyorum.

Back
Yukarı