İlk 4 ay ve + 4 Ay Arası Değişim,,,

dsntw

Üye
Merhaba arkadaşlar, daha önce 4 aylık gelişimim diye bir konu açmıştım bundan bi 3 ay kadar oluyor galiba tam emin değilim.. Evet şimdi ilk 4 aylık fotoğraflarımı tekrar koyuyorum ve ardından üstüne bir 4 aylık süresinde gelişimimi koyuyorum yorumlara açığım.. + Olarak eklemek istediğim takviye almadım sadece arada sırada günlük protein alımı oda belli olmuyor 2 3 günde bir.. Fotoğraf kalitesi biraz düşük kusura bakmayın ayrıca fotoğrafı çeken biraz dengesiz olduğundan kayık olabilir:)

Göğüs: 128
Omuz: 129
Kol: 40
Bel: 83
Kilo: 72.5
Vücut Yağ % : 5.9
Kas % : 64.8
Su %: 74.9
Metebolizma yaşı : 12
Karın Yağ: 1

Eklentiler

• 282079_2217345591304_1177552448_2628660_4579447_n.jpg
    282079_2217345591304_1177552448_2628660_4579447_n.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 970
  • Fotoğraf0233.jpg
    Fotoğraf0233.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 891
  • Fotoğraf0232.jpg
    Fotoğraf0232.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 907
  • 8. AY.jpg
    8. AY.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 895
  • 8.AY..jpg
    8.AY..jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 892
  • 8.AY...jpg
    8.AY...jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 862
  • Fotoğraf0157.jpg
    Fotoğraf0157.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 815
  • 2_Fotoğraf0161.jpg
    2_Fotoğraf0161.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 920
Toplamda 8 ayda böyle bir vücuda sahip olduğunu söylüyorsun öyle mi? :)

Helal olsun... Vücut yapını çok beğendim, hatta verdiğin pozları kıskandım ve 30 dakika poz çalıştım :) Nasıl beslendiğini yazar mısın? Beslenme programını yazar mısın?

Süpersin spora devam.

toplam 8 ayda bu şekle soktuysan kendini bence tebriği hak etmişsin kardeş. bu vücut yağ,kas,su, metebolizma yaşını filan nerden öğreniyorsun?

Valla ölçülerde hata yapmış olabilirim:) kesin değil kendim ölçtüğüm için sakatlık olabiliir ama diğer yağ vs vs hepsi aletlerle ölçüldü ondan eminim bi tek:) yorumlar için tşkler,, beslenme programım yok fakat özel olarak sana birkaç bişey söyleyebilirim

Valla ölçülerde hata yapmış olabilirim:) kesin değil kendim ölçtüğüm için sakatlık olabiliir ama diğer yağ vs vs hepsi aletlerle ölçüldü ondan eminim bi tek:) yorumlar için tşkler,, beslenme programım yok fakat özel olarak sana birkaç bişey söyleyebilirim

8 Ayda güzel vücut yapmışsın. Sırrını söylermisin bende yeni başladım yardımın olur belki ? :)

Evet hatırlıyorum ben.Daha öncede başlık açmıştınız.Kimse 4 ay olduğuna inanmamıştı.Ama gerçekten harika bi vücut.8 ayda imkansız başarılmış gibi bişey

genetik ve azmin harmanıdır bu resimler. tebrik ederim, tip de var, gerçekten sezarın hakkını sezara vermek gerekiyor. Boyu yazmamışsın ancak resimlerde 1.80 civarı gibi duruyor.

harika vücut çıkmış tebrikler.

hacim kazanırken pek yağlanmamışsın gibi (bu herkesin istediği birşey çünkü)

kullandığın supplementler neler? beslenmen nasıl? antrenman programın vs gibi sorular gelmeden sen yazarsan iyi olur kanımca :)

Suplement kullanmıyorum , dedigim gibi arada sırada 2 3 günde bir günlük protein alabiliyosak alıyoruz :) Beslenme olarak sadece şekerden ve yağdan uzak duruyorum.. Antrenmana gelince o biraz farklı isteyen olursa özel olarak mesaj atabilirim yani anlatsam anlatamam anca özel konuşmam gerekir:)

dsntw, aynen senin genetik yapına sahip bir arkadaşım var. O da protein ağırlıklı beslenme yerine ne yese yarıyor:) Biz spor salonunda bile şaşırıyrduk bu adam bu kadar kötü beslenmeyle nasıl bu hale gelebilir diye. İşte genetik yatkınlık. Seni tebrik etmek lazım. Birde bunun üstüne beslenmeyi düzeltsen ilerde seni şampiyonalarda görmek nasip olur :D

• Like
Reactions: Azi
8 ayda yapılabilcek en iyi vücutlardan biri ancak göğüsü yazarken elin kaydı heralde :)

göğüs ölçünle omzunun arasında 1 cm olmasına imkan vrmı :)

Selam arkadasim tebrik ederim basarili calismandan dolayi. Ben de diger bazi arkadaslar gibi calisma programini merak ettim. Sayet ozelden paylasabilirsen makbule gecer.
Kolay gelsin, basarilarinin devamini dilerim

Back
Yukarı