İleri seviye supplement kombinasyonu

Sportik

Üye
İyi günler herkese . Adım kaan 18 yaşındayım , hedefim IFBB pro olmak :D Yani yolumuz zorlu , supplement günlüğü tutmak istedim . Neredeyse her türlü supplementi kullandım . Şu an bulk dönemindeyim günlük kilo başına 6 gr karb 3 gr protein 1 gr yağ alıyorum . Haftada 5 gün üst üste cok ağır çalıştığımdan bir hayli supplement var :D

- Dymatize İso 100
- Weide Pure Casein
- Weider Amino 2200
- Universal Kreatin
- C4 Extreme
- Universal Gh Max
- Musclepharm Re-Con
- Gaspari Glycofuse
- Sargenor Arginine 5mg
- Universal Animal Pak
- Phytodef Artichoke & Milk Thistle
- Afye Milk Thistle
- Now sports Cla

Her hafta yeni bir mal alıyorum neredeyse . Aldıkça burda paylaşıcam , yardım isteyen olursa da yazabilir elimden geldiğince destek olurum , iyi akşamlar

Sen dahil bazi arkadaslar cikip laf edebilir ama parani bos yere harciyosun bence ben olsam bi whey alirdim yeterde artardi gereksiz bence hele milk thistle onun yerine git enginarin kendini ye streoid kullanmiyosan nabiyon onu merak ettim gerci bu kadar takviyeye karacigermi dayanir desene :)

Hahahaha kardeşim aynen :D Ama her gün enginar da yiyorum , spor çıkışı ilk öğünümde . Yoksa nasıl dayansın bu organlar

Görüntü aldım beyler ;
IMG_6551.JPG

Gh max , arginine , kreatin , c4 ve glycofuse vücudun üretemediği besinlerdir . Bunlarda 2 haftalık ara veriyorum paket bitiminde . Fakat diğerleri vücudun besinlerden aldığı ya da ürettiği şeyler , ara vermeme gerek olmayan şeyler kısacası

Back
Yukarı