İftardan Önce Ağırlık Antremanı?

iftardan bi 45-30 dkka önceden ağırlık antremanı iftarda 3 çiğ yumurta peynir vs iftardan 2 saat sonrada 30 dkka hiit antremanı yapmayı planlıyorum sizce mantıklı olurmu? amacım hem yağ yakıp hem kas yapmak. Ayrıca bu ciğ yumurtayı ağırlıktan hemen öncemi yoksa sonramı tüketmek doğru

Doğrusu yumurtayı az da olsa pişirip yemek. Isıl işlemden geçmediğinde bazı sağlık problemlerine yol açabiliyor. Birde içeriği ile ilgili bir durum vardı ama onu hatırlamıyorum.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğrusu yumurtayı az da olsa pişirip yemek. Isıl işlemden geçmediğinde bazı sağlık problemlerine yol açabiliyor. Birde içeriği ile ilgili bir durum vardı ama onu hatırlamıyorum.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet araştırdım ve çiğ yemek riskliymiş bundan dolayı haşlamak en doğrusu peki iftardan önce ağırlık 2 saat sonrada hiit antremanı bana hem kilo verdirip hemde kas yaptırırmı?

iftardan önce aç karnına kardiyo yap. yemeğini yedikten 2 saat sonra ağırlık antrenmanı yap. kanın glikoz doluyken ağırlık çalışmak yerine neden kardiyo yapasın ki? tabi ki kesinlikle olmaz değil fakat dediğim daha mantıklı olacaktır.

Back
Yukarı