İdol(Rol) Edindiğiniz ünlü Fitness modeli Kim?

Selam arkadaşlar,
Spor camiasında herkesin ilham aldığı beğendiği ve takdir ettiği elbet bir veya daha fazla sporcu vardır.Örneğin benim hem eğlenceli kişiliğiyle ve ekran karşısındaki roller gereği takdir edip saygı duyduğum Dwayne Johnson mesela.Tabi ki dahası da var sırayla... :) (Herkes yazabilir mi ? Lütfen! )

Benim ideal gördüğüm ve hedeflediğim fiziğin sahibi bir oyuncunun gençlik dönemindeki vücudu :D Mark Wahlberg 'in calvin klein reklamındaki halini hedefliyorum bu yüzden idolüm kendisi diyebilirim :D profesyonel olacaksa kesinlikle Jeremy Buendıa.

Eduardo verastegui. Yıllar önce jennifer lopez in klibinde görmüştüm. Hala rol modelim değil tabi ama bu adam sayesinde spora başladığım doğru en azindan motive etti:D

Eklentiler

• images (20).jpeg
    images (20).jpeg
    14,9 KB · Görüntüleme: 706
Şu aralar azmi ve hırsıyla çok başarılı bulduğum ve hiç bir şekilde yılmayan başarı için sürekli çalışan Sadık Hadzovic.Gerçekten body sıze ve estetik görüntüsü muazzam.Tabi ki kendine göre eksikleri var farkında ve geliştirmekte.Takibini çok keyifle yaptığım bir başarılı sporcu kendisi.

Sadik gerçekten önemli bir adam bir demeçinde yılda 500den fazla antrenman yaptığına işaret etmişti buda hemen hemen günde 2 defa antrenman yapıyor anlamına geliyor. Muazzam bişey

Son zamanlarda istikrarlı spor hayatıyla ve yaşının genç olmasına rağmen bir çok başarıya imza atmış fiziki açıdan da çok iyi bir ölçü kazanmış estetik açıdan çok iyi bulduğum Andrei Deiu.

Son zamanlarda istikrarlı spor hayatıyla ve yaşının genç olmasına rağmen bir çok başarıya imza atmış fiziki açıdan da çok iyi bir ölçü kazanmış estetik açıdan çok iyi bulduğum Andrei Deiu.
andrei deiu'nun güzel bir fiziği var ama bir o kadar kötüde bacakları var bacak çalışmamış

İdol olarak gördüğüm yok ama takip ettiğim jon venus var, ayrıca avengers'taki chris evans ın vücudunuda çok beğenmiştim. Bide son olarak chris carmack diyim, vücuttan çok karizması ön planda ama olsun

Back
Yukarı