İdmandan sonra whet suyla mı sütle mi alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan stoica
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

stoica

Üye
Arkadaşlar bu portein tozunu idmandan sonra neyle ile alsam daha iyi olur ben genelde süt ile alıyorumda (tadından dolayı) suyla almak daha mı iyidir kana cabuk karısması bakımından ??

Suyla alınırsa daha hızlı karısır gıbı bır yargı hakım..
Ama onumuzdekı zamanlarda neler degısır bılınmez..

Başlık kitlenecek büyük ihtimalle. Üzüm suyu ya da suyla almalısın. Kana daha çabuk karışması için.

Ya birde su var, anlamıyorum boyle yazanları..
Normal yorumunu yazmıssın bırde yonetımden tesekkur bekler gıbı boyle seyler yazıyorsunuz..

Kıtleme yetkın varsa kılıtle, yoksa da karısma o zaman..

Kılıtlenmesı gerekıyorsa kılıtlenır zaten.. ;)

Sütle alabilirsin hiçbir problem yok. Antreman öncesi aldığın öğünün sindirimi hala devam ederken bunu önemsememelisin.

Sütle alabilirsin hiçbir problem yok. Antreman öncesi aldığın öğünün sindirimi hala devam ederken bunu önemsememelisin.

son öğünden min 1.5 saat sonra gidiyor zaten spora.neden midesinde yiyecek olsun.süt geç karıştırıo,hiç karıştırma sütü yataarken iç bir tek

Besinlerin sindirim zamanlarıyla ilgili bir fikrin olmadığını düşünüyorum Turta. Ayrıca sütün içinde süt şekeri laktoz vardır. 25 gramının glisemik indeksi 48 dir. Bu çok iyi bir seviye mi dersen değildir tabii ki. Fakat süt ile alımında ki daha önceki besininlerin sindirimi devam ederken almak tamamen doğaldır ve alınabilir.

yaglanma gibi sorunun yoksa sütle alabilirsin ama suyla almak her zaman daha iyi sonuc veriyor

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...2566.html?t=12566&highlight=antremandan+sonra
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/suyla-m-s-tle-mi-t6366p2.html?highlight=s%FCtle+mi

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı