İdman sonrası ağrı

Abilerim kardeşlerim merhaba. 18 yaşındayım ve 5 aydır vücut geliştirmeyle ilgileniyorum. Herşeyim güzel gidiyor gelişmem de gözle görülür şekilde değişti fakat bir sıkıntım var . Arka kol idmanlarımı çok şiddetli ve acı dolu girmeme rağmen idman sonrası o gün veya ertesi günler arka kolum da hiç bir acı yok . Arkadaşlarım bu bölgesinde idman sonrası yanmalar acımalar olduğunu söylüyor ve moralim bozuluyor . Yardımcı olursanız sevinirim ..

DOMS = Kas yapımı gibi kesin bir kanıya varılamaz.Ölçülerine ve aynaya baktığında gelişiyorsan sorun yok.

http://perfonorm.com/egzersiz-sonrasi-gecikmis-kas-agrilari-doms-ile-basa-cikmak-icin-ipuclari/

Özellikle günlerce geçmeyen ağrılar (beslenme-dinlenme sorun değilse) abartı derecede antrenman hacminden olabiliyor,gidip profesyonel bir vücut geliştirmecinin programını deneyin hacim neymiş görürsünüz :) Tabi bu kadar fazla hacim doğal sporcu için iyi değil.(Tabi ki İleri seviye bir sporcu ile yeni başlayanın hacmi bir olmamalı).

DOMS = Kas yapımı gibi kesin bir kanıya varılamaz.Ölçülerine ve aynaya baktığında gelişiyorsan sorun yok.

http://perfonorm.com/egzersiz-sonrasi-gecikmis-kas-agrilari-doms-ile-basa-cikmak-icin-ipuclari/

Özellikle günlerce geçmeyen ağrılar (beslenme-dinlenme sorun değilse) abartı derecede antrenman hacminden olabiliyor,gidip profesyonel bir vücut geliştirmecinin programını deneyin hacim neymiş görürsünüz :) Tabi bu kadar fazla hacim doğal sporcu için iyi değil.(Tabi ki İleri seviye bir sporcu ile yeni başlayanın hacmi bir olmamalı).
Hocam bende gecikmeli değil de tamamen yok kas ağrısı. Bu da arka kol için geçerli göğüs, sırt, biceps gibi bölgelerde maksimum ağrı yaşıyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antreman programın kullandığın bir supplement var mı bunlarada bağlı çalışma hızın bile önemli bunlara dikkat etmek lazım

Antreman programın kullandığın bir supplement var mı bunlarada bağlı çalışma hızın bile önemli bunlara dikkat etmek lazım
Günlük standart 2 bölge giriyorum hocam. İşte göğüs ön kol arkası omuz arka kol arkası sırt ön kol bacak falan off derken diğer hafta da göğüs arka kol omuz ön kol sırt arka kol şeklinde idman programım. Herhangi bir supplement kullanmıyorum eskiden kullanıyordum. Arka kolum geçmişe rağmen parçalandı ama ağrı olmadığı için içim rahat değil sadece bu..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı