İdealinizdeki Vücut Hangi Aktörde?

İdealinizdeki Vücut Hangi Aktörde?

• Total voters
    297
Arnold reis varken diğerlerine laf düşmez :D

arnold-schwarzenegger-with-two-old-ladies.jpg

Son düzenleme:
başlığı "İdealinizdeki Vücut Hangi Aktörde?" yerine "İdealinizdeki Vücut Hangi Bodycide?" olarak okudum sanırım özür dilerim :)

Yo onemli degil ama soyle soyliyeyim hangi bodycide diye sorsa da arnold derdim phil heath i severim ama bu onun gibi olmak istedigim anlamina gelmiyor :-) arnold la boylarimiz yakin oldugundan yine arnold derdim phil heath gunumuzde iyi ama efsanelere saygimiz sonsuzdur :-)

Yo onemli degil ama soyle soyliyeyim hangi bodycide diye sorsa da arnold derdim phil heath i severim ama bu onun gibi olmak istedigim anlamina gelmiyor :-) arnold la boylarimiz yakin oldugundan yine arnold derdim phil heath gunumuzde iyi ama efsanelere saygimiz sonsuzdur :-)

ben arnold'u niyeyse pek tatlı buluyorum.suratını özellikle baby face adam.

dipnot:gay değilim :)

Taylor Lautner'in vücudu gerçekten süper

herkesin vücut tipi genleriyle doğru orantılıdır. hani ben şunu şunu yaparsam tam Brad Pitt olurum demek hayalciliktir. sadece en beğendiğiniz vücuda sahip aktör diye bir durum söz konusu olabilir.

Jason Staham tam istediğim vücut tipi tıpa tıp istediğim gibi
imgres

Avrupada bütün aktörler mutlaka spor yapıyor ve güzel bir vücüda sahip.Kadın olsun erkek olsun mutlaka bi spor salonuna üye.keşke türkiyede olsa.Ama oradaki spor salonu fiyatıyla burasıda bir değil tabi:S

Aktörlerin vücutlarına bakıp kendi moralinizi bozmanızı istemem ;) ,

Maddi gelirimiz ortada bu ülkede arkadaşlar :)

Aktörlerin vücutlarına bakıp kendi moralinizi bozmanızı istemem ;) ,

Maddi gelirimiz ortada bu ülkede arkadaşlar :)
orası öyle ama maddi gelirimiz fazla olsada herkesin vücut yapısı farklı ne kadar iyi beslensek,antreman yapsak hatta steroid kullansak bile Arnold yada Stallone gibi görünemeyiz örnek arnoldın göğüsü,bicepsi,kas kalitesi harika acaba biz vücut yapınca onun gibi biceps ve göğüs kaslarımız standart üstü olacak mı ? birazda şans işi body builiding yaparsın sonuç istediğin gibide olmayabilir kas kaliten düşük olur bütün kas grupların standart olur yada standartın altında olur vs yalnızca parayla bitmiyor herşey

Back
Yukarı