[DOUBLEPOST=1455372180][/DOUBLEPOST]arkadaşlar biten ambalacajını soydugum xtend'in beyaz kutusunun içindeki nestle resource glutamin
5gramlık 20 paket halinde 100 gr olarak eczanelerde bulunuyor fiyatı 111 tl
ben 80 a tanıdıga getirttim 2 kutu 40 tane 5gr poşeti 160 tlye geldi fakat eczacı tanıdıgınız yoksa alabileceginizi sanmam
reçetesiz verilmiyormuş sanırım eczacı tanıdık türkiye çapında tanınan sporcuların kullandıgını kız kardeşinin nişanlısınada verdigini çok güzel sonuçlar aldıgını söyledi bende denemek istedim
üzerinde yazısı gözükmeyen siyah gibi görünen aslında mavi kutulu mhp glutamin onuda arada kullanıyorum
hydroxycutun kapagını açtım ama hiç kullanmadım power system lcarnetin son bir tane kaldı onu ve hediye gelen hardline l carnatine ve l carnetine protein barı kullanıp hydroxycut a öyle başlayacagım
cla yı l carnatine ile kombine yapıyordum 20/30 kadar hala var
iso 100'dende 2 kutu almıştım 1 kutusunu bitirdim digerinin içerisinden 20 servis kadar içtim en fazla zaten şu an protein olarak giriş çıkış onu içiyorum
açıp kullanmadıgım hydoxycut haricinde 2 premium wheyi, 1 premium bcaayı, xtendin sonuncusunu ,multivitaminin ambalajlarını elimde yeterli supplement oldugundan daha açmamıştım fakat bcaam yeni bitti birisini açacagım ayrıca cuma günü weider amino 2200 sipariş ettim pazartesi elime ulaşacagını söylediler
3 aydır protein tozu,bcaa,glutamine, 1 aydır cla ve lcarnatine kullanıyorum
acaba l carnatineler bittikten sonra hydroxycut'a başlamadan önce biraz aramı versem ve iso 100 bitene kadar giriş çıkış onumu içip biraz aramı verip premiumlara öylemi başlasam
yahut spor girişi weider çıkışı isomu içsem nasıl bir kombine yapsam ne zaman supplementlere ara verip vucudu dinlendirsem daha iyi olur sizce kimse cevap vermiyor ama yinede sorayım belki biri duyar