alperenalp
Üye
Oncelikle hayirli aksamlar ben alperen yas 19 boy 186 kilo 77 , 15 yasimda 90 kilo idim sonra bilincsizce kendimi ac birakip 68 kiloya kadar dustum ve bu sene yeni yeni bu kilolara ulastim , vg adina sadece duzensiz olarak dumbell la calistim kollarimi olcmedim ama gorunusu belki biraz da yagdan fena degil simdi skintim surda karin ve ust bacak bolgemde cok yaglanma var bundan kurtulmak istiyorum duz bi karin istiyorum ama o eski celimsiz halime donmek istemiyorum en onemlisi kollarimin incelmesini istemiyorum acaba hem kollarimi calistirip hem kilo versem bunu kollarim incelmeden dengeleyebilir miyim ?
İlk defa bi foruma yaziyorum genelde okurum ve konu yanlis yerde ya da bu daha once sorulmustu uyarisi almak istemedigim icin biraz bakindim sorunum karmasik oldugu icin ayni konuyu bulamadim en uygun yerin de burasi oldugunu dusundum hatam olduysa affola usenmeyip okuyanlara tesekkur ederim
İlk defa bi foruma yaziyorum genelde okurum ve konu yanlis yerde ya da bu daha once sorulmustu uyarisi almak istemedigim icin biraz bakindim sorunum karmasik oldugu icin ayni konuyu bulamadim en uygun yerin de burasi oldugunu dusundum hatam olduysa affola usenmeyip okuyanlara tesekkur ederim