UFOSCREAM dedi:abilerim ya benim iştah sorunum var yani ne bilim yiyemiyorum canım istemiyo hiç bişey 20 yaşındayım ama 60 kiloyum az bence ben kilo alıp kasa cevirmek istiyorum ne yapacağımı anlamadım iştah sorunu var bende bildiğiniz yöntem varmı ?
ladasamara dedi:iştah sorunu olanlar...
idman yapıyor musunuz???
ladasamara dedi:iştah sorunu olanlar...
idman yapıyor musunuz???
baris dedi:iştah sorunu olan arkadaşlar,boylarıyla beraber kilolarını ve beslenme düzenlerini yazsınlar..bu sekilde nasıl yardım isteyebilirsiniz..günde 1 öğünmü yıyorsunuz,2 öğünmü,3 öğünmü,bu öğünlerin içerikleri nasıl,haftada kac gün antreman yapıyorsunuz???
Börteçine dedi:UFOSCREAM sana bi travsiyem var. xxxxxxxx die bi şurup var eczanelerde yada xxxxxxxx ikisininde etken maddesi aynı. Bu ilaç nedir dersen eğer şöyle söyleyebilirim sana bu ilaç genelde sıkıntı, cilt kaçıntısı vb durumlarda kullanılır ve biraz antidepresan etkisi vardır uykunu getirebilir. Sabah ve akşam bi kaşık al ama benim tavsiyem sabahları almaya başla önce. Daha sonra sabah akşam yaparsın. Hiç bi yan etkisi yok bunun ben kullandım ama işte uykusunu getiriyo biraz insanın. İştah konusuna gelirsek eğer manyaaak iştah açıyo öle böle değil yani. Ha bire yediriyo doyma hissini anlamıyosun yani. Dene bi süre bunu maliyeti nedir dersen 3 - 5 ytl bişey. Her eczanede bulabilirsin...![]()