İş hayatı ve beslenme

Kurumsal şirket bünyesinde çalışanlar nasıl beslenmeli? Yani belli yemek saatleri(öğlen 13:00) dışında protein açısından zengin, basit ve aparatif olarak neler tüketirsiniz günlük yeterli değerleri alabilmek için bu konuda tavsiyelerinizi almak isterim. Teşekkürler

Selamlar
Günlük 3 öğün yeterli besin değerlerini almak için uygundur ama araöğün yapmak isterseniz süt, kuruyemiş(çiğ olarak tercihim), kuru kayısı, meyve, ayran gibi ara öğünlerle takviye yapabilirsiniz. Yada evde hazırlayacağınız mini sandviçlerle beslenebilirsiniz. Et, tavuk, sebze, avokado gibi besleyici içeriklerle takviye yapabilirsiniz

Merhaba
Benim en büyük avantajım şirkette sabah kahvaltı veriliyor olması ki en önemli öğün diyebiliriz sağlam kahvaltımı yapabiliyorum öğlen yemeklerinde yanımda getirdiğim bulgur pilavı ile çıkan ana yemeği yiyorum iş yerinde aksam işten çıkmadan da yanımda getirdiğim tam bugday ekmek içine ton baligi domates salatalik yiyorum Ara öğünlerde de yeşil çay ve cig badem tüketiyorum aksam spor sonrasi da salata ve tavuk tüketiyorum bu şekilde yapabilirsiniz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı