Bende camdibinde oturuyorum ayni salondayiz zaten

Bende camdibinde oturuyorum ayni salondayiz zaten
ben bizim altındağdaki gürmardan alıyorum da çamdibinde tam bilmiyorum yeriniBende camdibinde oturuyorum ayni salondayiz zatenbu gurmar belgemin orda miydi ?? Bi tam tarif edebilir misin
ben biliyorum otobüslerin mersinliden sağa döndüğü burak reis caddesi üzerinde,sıdıka rodop lisesinin hemen yanındaBende camdibinde oturuyorum ayni salondayiz zatenbu gurmar belgemin orda miydi ?? Bi tam tarif edebilir misin
tabi ki orası öyle zaten kutu kola bile 2 2.5 tl keşke kalorisi 500 600 filan olsaydıİstanbul için konuşuyorum. Özkuruşlar da 4 tl, happlerde 4.25. Diğer marketleri bilmiyorum. Ama çok arkadaşın elinde görüyorum. Kola vs içmektense kesinlikle daha iyi.
protein amaçlı iyide, kahvaltı için gereksiz gibi sanki.Kahvaltıda sadece bunu içsek yeterli olur mu? Yani kahvaltı yapmazsak?
Pınara darbe olmuş diyenleri gördüm. İçim sütün protein değeri 4 gram daha fazla kabul.
Ama şeker içermeyen pınar süt, laktozsuz ( gaz yapmayan ), B12 gibi vücudun gerek duyduğu viaminler için pınar daha değerli gibi
Evet biliyorum. Sofra şekeri kullanılmamaktadır gibi bir ibare yazıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam. Tahminimce pınarın kinde de vardır, tatlandırıcı.iyi de içimde de şeker yok tatlandırıcı var.
Kahvaltıda sadece bunu içsek yeterli olur mu? Yani kahvaltı yapmazsak?
Sadece bunu içmek yerine vaktin yada iştahın yoksa en azından yulaf ve muzla karıştırıp bunları yesen daha iyi olmaz mı?
Bu sütlerin tadını bir tek ben mi beğenmiyorum
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yulafı denedim ama kusacak gibi oluyorum onun dışında bir şey yapamaz mıyım