İçim Fit (ARANAN KAN BULUNDU)

İzmirde gürmar adlı markete atıştırmalık birşey alıyım diye girmiştim. bu ürünü gördüm ve çok şaşırdım ve sevindim.
Besin değerleri çok hoşuma gitti ve kalorisi de diyet yapanlar için de gayet uygun.
Umarım sürekliliği süren bir ürün olur ve bu fiyatta kalır. fiyatı 3.75 di. gayet uygun :D

Bende camdibinde oturuyorum ayni salondayiz zaten :D bu gurmar belgemin orda miydi ?? Bi tam tarif edebilir misin

Bende camdibinde oturuyorum ayni salondayiz zaten :D bu gurmar belgemin orda miydi ?? Bi tam tarif edebilir misin
ben biliyorum otobüslerin mersinliden sağa döndüğü burak reis caddesi üzerinde,sıdıka rodop lisesinin hemen yanında
tabi değişmemişse uzun zamandır o tarafa geçmedim

Aldım denedim biraz katımsı kıvamda tadı güzel puding tadı aldım ben çikolatalıdan.Ama 250 kalori bana çok geldi.Zorda kalınca tüketilir diye düşünüyorum

Çikolatalısı muhteşem. Vanilyalıyı hiç beğenmedim ama. Katı bir diyet uygulamayan herkes rahatlıkla kullanabilir. Bu arada sütteki proteinler %80 kazein %20 whey şeklinde biliyorsunuz. Yani tamamen kazein değil içeriği.

İstanbul için konuşuyorum. Özkuruşlar da 4 tl, happlerde 4.25. Diğer marketleri bilmiyorum. Ama çok arkadaşın elinde görüyorum. Kola vs içmektense kesinlikle daha iyi.

Pınara darbe olmuş diyenleri gördüm. İçim sütün protein değeri 4 gram daha fazla kabul.
Ama şeker içermeyen pınar süt, laktozsuz ( gaz yapmayan ), B12 gibi vücudun gerek duyduğu viaminler için pınar daha değerli gibi

iyi de içimde de şeker yok tatlandırıcı var.
Evet biliyorum. Sofra şekeri kullanılmamaktadır gibi bir ibare yazıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam. Tahminimce pınarın kinde de vardır, tatlandırıcı.
Ama 4 gram daha fazla protein alıp B serisi vitaminlerinden mahrum kalmak istemem.

Bu sütlerin tadını bir tek ben mi beğenmiyorum

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam yulafı denedim ama kusacak gibi oluyorum onun dışında bir şey yapamaz mıyım

Protein ihtiyacını yumurtayla karşılayabilmek en doğrusu aslında sanırım benimde okuduklarıma öğrendiklerime göre. Yumurta yapamıyorsan bu protein sütüyle protein ihtiyacını karşılamış oluyorsun ama işin birde karbo kısmı var. Tam tahıllı ekmek üzerine fıstık ezmesi önerebilirim yulaf yerine kahvaltı için. Ne kadar birbirini karşılayabilir onlar hakkında kesin konuşamam yalnız. Değerlerini araştırırsan en azından 100 gr yulafa kaç dilim ekmeğin denk geleceğini vs görebilirsin. Kendi adıma konuşmak gerekirse ben kahvaltıda 5 yumurta (1, bazen 2 tam), 3-4 dilim ekmek (1'inin üstüne fıstık ezmesi sürülü), 1 ufak kare parça Eti karam bitter, 1 fincan yeşil çay, 1-2 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü, 6 zeytin, bir kibrit kutusundan biraz fazla yağsız peynir, yarım tabak domates salatalık biber ve maydonozla beslenirim genelde. Sana dediğim süt, yulaf, muzu kahvaltıdan en az 2 saat sonra ara öğün niyetiyle yiyorum bende mesela.

Tatlı ihtiyacını belki fazla kaçırıyorumdur ama kahvaltı haricinde kahvaltıdan sonraki öğünde 1 veya yarım muz ve öğle yemeğinden sonraki öğünde 1 yeşil elma ile şeker ihtiyacımı giderdiğimden, yaza daha çok olması sebebiyle ve şu aralar yağ yakımından çok büyüme amacını hedeflememden ötürü pek kasmıyorum.

Back
Yukarı