Boşnağın istediği gibi olamadı pek, o bizden falan üye deyince aklımıza gelen kelimeyi istemiş sanırım. Ama iş üyeler hakkında fikir beyanına dönmüş. Bende ikincisini tercih ediyorum çünkü malumunuz kısa yazamayan insanların başında geliyorum maalesef
Daha önce olmadığı kadar kısa tutmaya çalıştım.
Aneximandros: Bilim adamı, uyum ve uzlaşı insanı. Amerikalı (Film, -Hem fiyakalı hem delikanlı-)
Atakan_Irrestiable: İyi niyetli ve vizite ücreti bedava olan müstakbel doktorumuz. Hadis ve sünnet kaynaklarınının güvenilirliğine özel önem vermesi gereken insan.
Ayaz: Her daim define. Başlığına giren gençleri gaza getiren gururumuz banner.
Bonatschi: Biraz daha kendini geliştirip personel Trainer olması gerekir, paraya para demez. Yardımsever.
BOSNAK: Art niyetsiz olgun insan. Dosta güven, düşmana korku veren bir en.
Castorpollux: Vücutta azmin zaferi. Vatandaş örneği.
Ciroz_85: Forumda yeni bir konu doğuranlardan. Başarıyla zıplayan çekirgem.
D.Wolf: Kritik beslenme konularında bilgili. Araştıran ama önyargılı. Definasyon şart.
Despo: Desperados, big boss. Siteyi besleyen insan.
Diez: The Wrath. Makinalaşmak istiyorum. Body aşığı.
Flexor: Hakiki hoca. Güven veriyor.
Guardbody: Bence de supplement konusunda yardımsever. Yaşayarak öğrenenlerden.
Karasan: İnsan ilişkilerinde de kas yapmış. Body tarihçisi.
Kimodedim: Kedi kız. Akıllı kompleksiz ve deli dolu. Müstakbel arkeoloğumuz, body'nin tarihini ilk gymnasiumu keşfederek aydınlatacaktır.
Malebolgia: Fahri eczacı.
Mestano: Bu yaşta bu kadar olgun ve de dolgun. Maaşallah.
Morphling: Başaracak o, özellikle foruma resim koymasını istiycem seneye.
NİKE: Steroid Rehberlerinden birisi.
RockyBalboa: Durmadan öğrenmeye çalışıyor, ve sanırım yazılarımın tamamını tek okuyan insan 
Salvadore_xp: Yüreğiyle konuşur. 1 senede şaşırtacak, 3 sene sonra vücuduyla yakacak ortalığı.
Saydam: Forumu hiç boşlamayan. Mesafeli. Academic Sports Center. Kurucuya şükran.
Sovereign: Hedefine varacak.
Aklıma ilk gelenleri yazdım, iyi özelliklerinizi yazmaya kalksak buraya sığmaz.
Forumda songünlerde aktif olan kullanıcılardan aklıma gelenlerini yazdım. Yazmadıklarımdan özür dilerim, yeri geldikçe bu başlığa ekleriz. Güzel bir başlık olmuş, kırıcı olunmadığı sürece keyifli ve esprili olacaktır.
Bunların dışında bu forumda kaç nadir insan hariç hepinize yürekten sevgi ve saygı besliyorum. Kaldı ki bu forumda bilgili olmak kimsenin tekelinde değil, ne mutlu bize herkesten farklı farklı birşeyler öğrenebiliyoruz.
Yine kısa yazamadım....duh
Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2008