üst göğüs çalışırken

Bar ile üst göğüs yaparken sağ omzumdan sesler geliyor,ağırlığı göğüsüme indirdiğim zaman.Basabildiğim kilolarda bile zorlanıyorum bunun yüzünden.Yaklaşık 1 yıldırda bu şekilde çalışıyorum mecburen.
Doktora gitmelimiyim bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 
Gıtmelısın..Sakatlık olabılır ve sen hıc dınlenmesıne ıyılesmesıne fırsat vermıyor olabılırsın..
 
benzer bır sorun bende de vardı doktor glukosamın onermıstı ama sen en garantısı bır doktora gorun
 
eğer ağrı varsa, spora kısa süreli aralar vererek, spora belli aralıklarla geri dönüp iyileşme sürecini tespit edebilirsin. ben birden uzun süre ara vermeyi dogru bulmuyorum.

eğer, sadece kıtlama şeklinde ise, bunun çözümü aslında kolay: sadece antrenmandan önce 5 dk belki de yapıya göre 10 dk cıvarı düşük kilolarla omuzlarınızdaki bütün bölgeeri uyarın ve biraz esnetin. omuzdan gelen seslerin cogu iyi ısınmadan yapılan çalışmalardan meydana gelebliyor. biraz üşenmeden omuz ısınma sürecini uzun tutarsanız, bu rahatsızlıgın yaşanma oranı çok düşmeye başlar
 
15 dakika ısınma yapıyorsam bunun 10 dakikası omuzdur bende. Omuz çok esnek bir bölge, birçok bağ mevcut. Ağrı varsa doktora görün ve bir süre ara ver. Benim de sağ omzumda ağrı vardı body'e ilk başladığım zamanlarda. Uzunca bir süre sürmüştü ve sonradan fark ettim. Yani şöyle 2 dakika kendi kendime düşündüm ne zamandan beri ağrıyor, diye... Sonrasında 1-2 hafta dinlendirdim, sonrasında düzeldi. Fakat kilolarını etkileyecek derecede ise tedbir almakta zarar yok, muayene ol.
Omuzlarını ısındırırken düşük kilo dışında esneme hareketleri yap özellikle. En basit örneği kol çevirme. Kolun 360 derece pervane gibi çevirmek... Bu sadece bir örnek. Birçok hareket mevcut, internet sitelerinde bulabilirsin.
Kolay gelsin ve de en önemlisi geçmiş olsun...
 
Back
Yukarı