Kas gelecek yerden tavuk esirgenmez Anabolizan çikti mertlik bozuldu Bana bodycini söyle sana steroidini söyleyeyim Bodyciyi altin fitness salonuna koymuslar illede dambilim demis Saglam kafa saglam bodyde bulunur Bodyciyi öldür proteinini yeme Bosveer Bodycinin ölümü agir Bench press ten olsun Gerçek bodyci Mr.Olympia podyumunda ölmek ister Antremanini Karbonhidratina göre uzat Evdeki program salona uymaz Amino asit damlaya damlaya kas olur Gerçek partner agir antremanda belli olur Her Bodycinin protein yiyisi baskadir Bodyciler! Gelecek nesil sizlerin eseri olacaktir. Ey Türk Bodycisi! Muhtaç oldugun kudret damarlarindaki Peynir alti suyu proteininde mevcuttur. Olacak Bodyci kalfindan belli olur
Krdes sözler gayet hos bende daha önceleri bir siir yazmistim. Uyarlama. Madem konuyu actin bende birsey ilave edeyim. NE YANA BAKSAM Yön yön dalmisim ne yana baksam Inen olurda sisen olmazmi? Kim bu anabolikayi vuran Ressam Aynaya gecipde soran olmaz mi? *** *** *** Bol yemek ve az antreman yapsan Deca-Susta ve Anapolonu kapsan Iki-üc ay sonra havani atsan Sismeyenlere ayip olmaz mi? -------------------------------------------- ICIMDEKI SEYTAN Icimdeki Seytan beni dürtükler Anabolika mahkumu, kalk, bekliyor savci Hormon vadisinde öter düdükler Bir günes dogarki, zakkumdan aci *** *** *** Kur'u birakirim, yine uslanmam Testosteron bende yakici sehvet Iki-üc kur görmemle yanmam Genis kaslar icin kacinilmaz davet
supplementın babasıyım bıcepsımın hastasıyım hocam trıceps'ıme kızlar bıceps'ıme hasta supplementlı gozler
İnanmak başarmanın yarısıdır Direkt olarak bu sporla ilintili değil fakat her antrenman öncesi bu mantelite ile başlarım her gün doğumuna da keza.
''Ey Türk Bodycisi! Muhtaç oldugun kudret damarlarindaki Peynir alti suyu proteininde mevcuttur. '' Yarıldım