ölçü fazla alamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan meme1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meme1

Üye
3aydır bady ye gıdıyorum suan 4.ayımdayım ama artık fazla ölçü alamıyorum yarım cm 1 cm 2 cm falan alıyorum sizce normalmi beslenmem on numara hıc bı eksık yok ılk 3ayda omuzlardan falan 3cm 5cm 8cm almısdım goguslerden 9cm 5cm 5cm almısdım kollar hep 1cm arttı suan goguz 101 omuz 118 kol 32 kılo 65 sizce az ölçü almam normalmı hoca normal dedı artık o kadar eskısı gıbı fazla gelısemezsın dedı kılo alıp sısceksın artık dedı

Gelişme ilk başlarda daha fazladır daha fazla ölçü alırsın.30 cmlik kolu 35'e çıkarmak 40 cmlik kolu 45'e çıkarmaktan kat kat kolaydır örnekleme yaptım bu mantıkta düşünebilirsin.

bu spor sabır işidir sürekli en baştaki gibi hacim kazanmaya devam etsen çok kısa sürede arnold olursun :D beslenmene dikkat et ve antrenmanlarını da disiplinli bir şekilde yaptığın sürece gerisi gelir

İhtiyacınız biraz sabır...

Bencede tam bir sabır işi. Bende ilk başladiğim zamanlarda vücudumdaki farkliliklar gözle görülür şekilde fark ediliyordu. Fakat artik öyle değil. Bazen bir kas grubumu 1 cm bile büyütmek için cok fazla zaman harciyabiliyorum. Zaman geçtikçe vücudun geliştikçe büyümelerin gözle kolayca anlaşilamicaklardır. Bence gayet normal bişi bu.

Back
Yukarı