ölçü farklılığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

secrets

Üye
merbaaa..ben 2 ay kadar body building e dewam edıp hastalık dolayısı ıle bırakmıstım fakat farkettımkı kollarımın olculerı bırbırınden farklı oldugunu anladım..17 yasındayım..!!!hastalıgımın gecmesını bekhlıorum body dewam edıcem.:!!bodyforumtryle 3 gun once tanıstım yararlanmaya calısıorum..bu sorunuma ne ypmam gerektini solıerek yardımcı olcakh bırı varsa cok memlun olurum a.e.o..!

merbaaa..ben 2 ay kadar body building e dewam edıp hastalık dolayısı ıle bırakmıstım fakat farkettımkı kollarımın olculerı bırbırınden farklı oldugunu anladım..17 yasındayım..!!!hastalıgımın gecmesını bekhlıorum body dewam edıcem.:!!bodyforumtryle 3 gun once tanıstım yararlanmaya calısıorum..bu sorunuma ne ypmam gerektini solıerek yardımcı olcakh bırı varsa cok memlun olurum a.e.o..!
Ne kadar fark olduunu sölersen bişi söliebiliriz belki..

bunlar forumda cok konusuldu,vucudunun her tarafinda sag ve solda ilk basta cok fark olur ama zaman icinde vucut oturdukca fark kapanir veya gozle gorulmeyecek derecede fark kalir.

hım eyw ole diosanıs ole olsundaaa..cunku benım amelyatlarım falan oldu testıslerımden falan bacakhlarımda kolarımda bırbırınden kuvvetsız..!!!oyusden sorım dedim..!!!

secrets lütfen yazım kurallarına riayet ederek mesajlarımızı yazalım ..forum kurallarını okuyalım.

k. Bakhmayin Da Ben Yanlis Bi Cummmle Mi Kullandim Acaba Cunku Normal Bi Sekilde Yasdim..!yani Yanlis Bise Yaptiysam Tekrar Ozur Dilerim Ama Sanmiorum..!

ya kardesim sen ilkolkulu okumadin mi?sana okuma yazmayi boyle mi ogrettiler.forumun ana dili turkce, turkce yaz demis hala hatam nerde diyorsun.

zaten..
turkce konusuorum..!!!
konusuyorum mu yazmam gerekıo ole diyorsanız olylede yazabilirim..!
ama o el alıskanlıgım..!!
da bu bır sorun ıfade edıyormu sızce..!!!sorumun dısında bır muhabbet gercekleşiyor cunku..!
herneyse ben dediğiniz gibi yazıyorum artık..
sorumun cevabınıda aldım ustte eywallah..!sağolun..k. bakmayın..!

sorun ifade etmese herhalde uyarmazdik dimi!!!!kafa_kafa_kafa_kafa_kafa_kafa_kafa_

Sana vücut geliştirmeden önce dilbilgisi dersi vermek lazım günde üç posta!!!
Karikatürlerde alay konusu edilen tipler gibi yazıyorsun, hadi onlar alay edilmek için karikatürize edilmiş karakterler, ama sen birde bunu doğal birşeymiş gibi savunuyorsun.
Beyinde, sağ ve sol loblardan oluşur, belki sendeki asıl orantısızlık bu iki lob arasında, buda yazı yazma, kendini ifade becersinde sıkıntı yaratıyor, tabii beyin kasları da kontrol ettiği için elin ayağında bundan nasibini alıyor.
"Sorun ifade etmek" gibi bir laf yok güzel dilimizde, sorun teşkil etmek denir ona, bence önce bunları bir yerine koyalım, sonra biceplere geçeriz, elbet geçeriz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı