öğle yemeği ile antrenman saati arasındaki uçurum (sanırım çoğu kişinin sorunu)

lampard

Üye
arkadaşlar işim gereği saat 6 civarı antrenman yapmaktayım ama beslenme programına göre saat 1de öğle yemeği yiyorum antrenmandan yaklaşık 2 3saat önce kompleks karbo yenmesi gerektiğini biliyorum peki bu açığı nasıl kapatmalıyım öğle yemeğinden sonra lif ve ton balığı bu açığı kapatır mı?

Antrenmandan 2-3 saat önce illa karbonhidrat yenmesi gerekmiyor.
Saat 1 de yediğin yemekdeki karbonhidratlar yetecektir. Bu karbonhidrat yediğimizden sonra puf olup uçmuyor, karaciğerde ve kaslarda glukoz olarak hazır bekliyorlar.
Antrenmana boş mideyle düşmüş kan şekeriyle çıkman çok daha iyi.
5 saat çok fazla bir zaman da degil, yediklerin anca sindirilmiştir zaten.

Bunun vücut yapısı ve yaş ilede alakası var.yaş ilerledikce sindirim süreside uzuyor,ben yazdığın gibi 4-5 saat önce yenilen yemekle yaptığım antremanlardan daha çok verim alıyorum.buna sabah kahvaltı öncesi yaptığım antremanlarda dahil.özellikle bacak günlerinde.

ecto vücut yapısı yaş 23 kilo almaya çalışıyorum peki sizce o arada ne yemeliyim antrenmandan önce protein almak uygun diye forumda okumuştum lor peyniri olabilir sanırım

Özellikle sabah aç karnına sadece bcaa larak o da bazen, yaptığım antrenmanlar gerçekten verimli geçiyor tabi günün geri kalanında yorgunluk hissi oluyor, erken uykun geliyor falan ama sonuçta aç karnına antrenman gibisi yok.

aç karına kas kaybı daha fazla olur diye biliyorum ben öğle yemeğinden 3-4 saat sonra yapman daha iyi vucut zaten aç bide idman yapıp canını cıkartmanın anlamı yok

aç karına kas kaybı daha fazla olur diye biliyorum ben öğle yemeğinden 3-4 saat sonra yapman daha iyi vucut zaten aç bide idman yapıp canını cıkartmanın anlamı yok
ben de onu diyorum işte öğle yemeğinden 2 3 saat sonra yapamıyorum işten 6da çıkıyorum beslenme programını değiştirme gibi bi şansım var mı diye sormak istedim ama gerek yokmuş öğle yemeğini biraz daha geç yerim

Back
Yukarı