çok zayıfım testosteron oranım 1.90

izninizle steroid Rimobolan kullanmak istiyorum, izin vermiceğinizi biliyorum ama bu kararımı etkilemicek benim için önemli olan bana en sağlıklı şekilde steroid kullanmayı öğretmeniz olucak

Zayıfsın diye bunu steroid ile çözemezsin. Bir kez daha düşün ileride çok pişman olcağın şeylere kalkışma ama illaki yapacağım diyosan engel olamayız :(

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belli ki kafana göre iş yapmaya çalışıyorsun. Önce bir endokrinoloji uzmanına görün ve onun tavsiyesini dinle. Steroid seni mucizevi bir şekilde hacimlendirmeyecek.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 19 yaşındayken yani 2 yıl önce 183 boy ve 58 kiloydum, 28 santim kolum vardı. Herkes zayıfsın diyordu. Senin gibi düşünüp steroid bassaydım 2 yıl boyunca basmaya param yetmeyecekti ve şuan hem sağlıksız olacaktım hemde steroidi bıraktığım için eski kilomda belki daha da zayıf olacaktım. O gün kendime hedef koydum ve kilo alacağım dedim. Paramı biriktirip tavuğa ton balığına verdim, arkadaşlarım klüplerde kızlarla eğlenirken ben spor salonundaydım. Şimdi ne mi oldu? 78 kiloya ulaştım (yağ oranım %10 - 12) Eskiden insanların yanında kendimi zayıf hissederdim şimdi ise çevremdeki kişilerden daha iriyim.

Demek istediğim birşeyleri kendin kazanmak ve bunun gururunu yaşamak varken neden bir tane olan vücüduna zarar veriyorsun?

öğütleriniz için çok teşekkür ederim ama ben gelişiceksem gerçekten kullanmayı göze aldım çünkü psikolojim çok bozuk ve çok sıkıldım burada bunu tartışamayız çünkü herkezin düşüncesi kendine zaten hayat doğru ve yanlış seçimlerden ibaret değilmidir?
o yüzden bana yardımcı olursanız sevinirim steroid forumu da var ama ben burayada geldim bilgi arıyorum bu konu çok havada çünkü kimse bir şey bilmiyor
endokrinoloji bölümünden randevu alamıyormuşum nörolojiye gidicem ordan sorarım bir doktorun yönlendirmesi gerekiyormuş sanırım

Back
Yukarı