Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok sert olan el yaylarını yurtdışından getirtebilirmiyim? bilen varsa sölesın lutfen
ben yüksek ağırlıkları daha iyi kavrayabilmek ve tutabilmek için kullanıyorum. mesela deadliftte yüksek ağırlıklarda çalışabilmemin sırlarından biri de budur. ayrıca ön kol için de gerekli olduğunu düşünüyorum. bu el yaylarıyla çalıştığım dönemlerde ön kollarım daha damarlı ve sert oluyor.
bu arada soran arkadaşlar olmuş türkiye'de satan bir yer yok arkadaşlar. amerika'dan kendiniz getirteceksiniz.
arkadaşlar konu biraz hortladı gibi ama kusura bakmayın bi sorum vardı yazacağım markaların hangisi bu el yayları konusunda daha iyidir fikriniz varsa benim paylaşmanızı istiycem.
sana göre oyuncak ben barfiks çekerken bile demiri zar zor tutuyorum 10 barfiks çekicem zamanla güç parmaklara kadar biniyor 10-40kg arası ayarlanabilir yazdığım markalar hangisi daha iyidir onu merak ettim bu eller güçlenmezse body benim için çok zor olacak