çok sert olan el yaylarını yurtdışından getirtebilirmiyim? bilen varsa sölesın lutfen

teşekkr ederim kardeşim ama bende bundan var ve artık çok hafif geliyor.benim bahsettiğim 100 kilo ve üzerlerine kadar çıkıyor.onlardan bulamıyorum

Captain Crush ın çok sert olduğunu nereden biliyorsun ?

şöyle söyleyeyim, türkiye'de el yayı diye satılan şeyler captain of crush'ın yanında oyuncak gibi bir şey kalıyor. 0-3 yaş için hem de. :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:58 ----------

amaç nedir peki bu kadar sert el yayı almakta

evet bazı sporcular için gereklide

ben hep merak etmişimdir normal biri neden bunu alır diye

ben yüksek ağırlıkları daha iyi kavrayabilmek ve tutabilmek için kullanıyorum. mesela deadliftte yüksek ağırlıklarda çalışabilmemin sırlarından biri de budur. ayrıca ön kol için de gerekli olduğunu düşünüyorum. bu el yaylarıyla çalıştığım dönemlerde ön kollarım daha damarlı ve sert oluyor.

bu arada soran arkadaşlar olmuş türkiye'de satan bir yer yok arkadaşlar. amerika'dan kendiniz getirteceksiniz.

Son düzenleme:
arkadaşlar konu biraz hortladı gibi ama kusura bakmayın bi sorum vardı yazacağım markaların hangisi bu el yayları konusunda daha iyidir fikriniz varsa benim paylaşmanızı istiycem.

Delta
Ravel
Sportica
Altis

bende ilgileniyorum arkadaşlar türkiyede yok mudur satan ?

25 dolar üründe kargo 35 dolar galiba ? :( yurt dışı alışveriş olaylarını bilen yardımcı olabilir mi ?

Back
Yukarı