emre_inani
Üye
arkadaşlar 1.5 ay evde spor yaptım koşuya gittim resimdeki hale geldim bu resim 1 ay önceydi son 2 haftadır spor salonuna gidiyorum şuan bu resimden çok daha iyiyim lakin spor salonunu yöneten genç arkadaş hergelene vucudu nasıl olursa olsun başlangıç programı var fotokopisini çektirmiş onları veriyor 1 ay bitmedende başka programa geçirmiyor ağırlıkların olduğu kata izin vermiyor .diyorum ben bu sporu yapmaya yeni başlamadım anlatamıyorum üst göğüs yapmak istiorum diorum sana özel programmı yapçaz diyor kısacası sizden program yardımı istiyorum ve baştan söliyim şişmek kas yapmak fazla istemiyorum onun için programın başı şu şekide başlamak istiyorum
10 dkka koşu
15dkka bisiklet yatay
ve mekik çeşitlerinin hepsini yapıyorum zamanımın büyük kısmı orda geçiriyorum bana verdiği programda böle zten buraya kadar tamam bunları yapmak istiyorum sonrasını sizin doldurmanızı istiyorum
göğüs şeklimin kare bi şekilde olmasını istiorum üst göğüs ve göğüs arasını doldurmak istiyorum göğüsümün büyük olması gerekli değil ben genel olarak düşük ağırlıkla yüksek tekrar çalışmak istiyorum kaslarımı parçalamak istiorum yardımlarınızı bekliyorum saygılarla
10 dkka koşu
15dkka bisiklet yatay
ve mekik çeşitlerinin hepsini yapıyorum zamanımın büyük kısmı orda geçiriyorum bana verdiği programda böle zten buraya kadar tamam bunları yapmak istiyorum sonrasını sizin doldurmanızı istiyorum
göğüs şeklimin kare bi şekilde olmasını istiorum üst göğüs ve göğüs arasını doldurmak istiyorum göğüsümün büyük olması gerekli değil ben genel olarak düşük ağırlıkla yüksek tekrar çalışmak istiyorum kaslarımı parçalamak istiorum yardımlarınızı bekliyorum saygılarla