pashaturks
Üye
20 yaşındayım 14 yaşımdan beri sivilce problemleriyle uğraştım çok sancılı günler geçirdim eğlence haline alay konusu oldum hep arkadaslarımın dilinde özgüvenimi belki bü yüzden kaybettim çok takıntılıyım kiloluydum zayıfladım gögüs yağlarım var onları eritmek için uğraşıyorum , çok sivilcem vardı çok şükür hepsi geçti fakat tek tük ufak ufak çıkıyor onlar önemli degil sivilce sonrası çukurlar kaldı internette çok araştırdım bir çok siteye girdim kimyasall peeling lermi dersniz salisilik asitlermi dersiniz soydum cildimi, eski halinden daha iyi ama , cildim bazen güzel parlak gördügüm zaman özgüvenim yerine geliyor , soluk renksiz oldugu zaman cildimdeki delikler de belli oldugu zaman özgüvenimi yitiriyorum ,3. sü çok kıllanmaya basladım sırtım omuzlarım ayaklarım yüzümde bile sarı sarı tüyler belirmeye başladı bileklerimin kenarlarındaki kıllar rahatsız ediyor yazları t-shirt giymek istemiyorum o derece sıkıntılarım var anlıcanız haa çok şükür aç değilim açıkda değilim ama çok takıntılıyım bea takma kafana diyorum olmuyor insanların temiz suratlarını görünce imreniyorum , fit ve kılsız vücutlarını gördükce imreniyorum.. bu özgüven kaybı beni asosyal olmama itiyo kız arkadaşım yok maalesef arkdaslarımı bile kıskanıyorum takılıyorlar egleniyolar bende artık saatlerde ayna da yüzüme bakmak istemiyorum !! olmuyor bu anlattıklarımın tek bir çaresi var !! PARA PARA PARA para olsaydı bu sıkıntılarımın hepsinden kurtulur ve çok iyi özgüven sahibi olurdum ! deliricem diye korkuyorum .. anlattım biraz da olsa rahatladım allah kimseye böyhle sıkıntılar vermesin..