çapraz tutuş barfiks

arkadaşlar ben çapraz tutuş barfiks çekmek istiyorum ama çekerken olduğum yerde dönüyorum nizami olmuyor acaba yanlış mı çekiyorum acaba bir videosu resmi falan varmıdır varsa koyabilirmisiniz ben bulamadım çünkü birde bu hareketin amacı nedir yani nereye daha fazla vurur

İlkkez Duydum :D

Kanatlara Vurur. Nasıl Döndüğünü Anlamadım :D Ama Böyle Çekilir
http://www.uzmantv.com/barfiks-nasil-cekilir
ya bilmiyorum bileklerden döndüm galiba şu videoya bakam bi

---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:55 ----------

burda normal barfiksi gösteriyor ya çapraz barfiks ellerimiz çapraz olucak bilmem anlatabildimmi

---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:55 ----------

burda normal barfiksi gösteriyor ya çapraz barfiks ellerimiz çapraz olucak bilmem anlatabildimmi

indirmedim ama şöyle diyorsun sanırım sağ el sol tarafta sol el sağ tarafta o şekil çapraz çekiliyor ama biraz zor ve kol eklemleri acıtıyor biraz pek önermem.

çapraz barfiks bir elin içe dönük diğer elin dışa dönük olur crossfit te böyle bi barfiks var bence o çapraz barfiks olabilir

ya bende burda ki bi ankette görmüştüm en iyi barfisk nasıl çekilir diye
Bir şıktada çapraz tutuş barfisk yazıyordu aklıma ilk gelen sag el sol tarafa sol el saga :D yani çaprazın anlamı bu degil mi :D :D her neyse böyle denedim daha kalkar kalkmaz döndüm yai :D olmuyor belki daha kaslı birği dense yapılabilecek bişi de bi faydası yok sanırım .d

Dediğini anladım bende bir ara öyle çekmeyi denemiştim , çok kasınca 1-2 anca olmustu :D

örnek olsun diye video paylaşayım dedim ama bulamadım.''Barstarzz'' diye bir grup var youtube dan bakabilirsin.ben onların videolarında görmüştüm 1-2 defa.

Bence faydalı bir hareket değil ve dengeyi saglamak icin eklemlere cok yük biniyor.

Barstarrz dan hoşuna gidecek bir sürü barfix bulaiblirsin..

Back
Yukarı