çalışmadan şu anki halim bodye uygunmu boy=178 kilo=53:D

abilerim kilom boyuma göre baya az resimler var vucuduma yorum yapabilrmisiniz

yaş 16
kilo 53
boy 1.78

body geçmişi yok evde sadece biraz aletsiz hareket çalıştım oda kayda değer değil vucudum ile ilgili yorum yaprsanız çok sevinirim

NOT= Bazı abilerimiz daha çalışmamışsız body nie koyuyosun diye bilirler inş. demezler :D çünkü biraz motive olmam lazım ve vucudum ile ilgili siz benden daha ii bilgi sahibi olduğunuz için yardım istiyorum yorumları esirgemeyelim şimdiden teşekkürler

kilo konusundada tavsiyelerinizi bekliyorum inşallah 1 ay içinde başlıcam salona

Son düzenleyen: Moderatör:
abilerim her türlü yorumu bekliyorum yorumlarınız benim için çok değerli flexor hocanın yeni başlayanlar için evde çalışma programını uygulıcam 1 ay sonra spora başlıcam inşallah beslenme konusunda sıkıntı olabilir kendime okonudada program yaptım ama ben sadece sizden vucudum ile ilgili yorum bekliyorumm teşekkür ederim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:39 ----------

abiler kimseden söyliyecek söz yokmu

Kilon Düşük Boyunda İyin Avantajın Şu Olur Yağ Oranın Düşük Bi Şekilde Spora Başlıcaksın Yağ Yakma Gibi Bi Derdin Olmucak Çalışırken Sağlıklı Bi Şekilde Kiloda Alırsan Neden Body e Uygun Olmuyasın :)

t.ederim

bide bu vucud olarak hani yorum yapıyosunuz ya göğüsler güzel felan başlarsan iyi olur karın kasları gibi yorumda yaparsanız sevinirim genetik olarak mesela vucut nasıl

bide bu vucud olarak hani yorum yapıyosunuz ya göğüsler güzel felan başlarsan iyi olur karın kasları gibi yorumda yaparsanız sevinirim genetik olarak mesela vucut nasıl

Onu şuan için anlayamayız en az 3-4 ay yapman lazımki vucudunun nasıl

şekillendiğini gördükten sonra yorum yapabilelim ama deri ve kemikten başka

bişey yokken nasıl gelişceğini nerden bilelim vucudunun :) bol bol yemek ye

sağlıklı yağları da tüketebilirsin un,şeker,fastfood,kızartma türü şeylerde uzak

dur

sıkı antrenman yap yüksek ağırlık düşük tekrar çalış en az 8 saat uyu ek gıda

falan sakın düşünme çünkü çok zayıfsın normal besinlerle karşılayabilirsin

protein ihtiyacı nı bol bol tavuk ye makarna ye 3-4 ay sonra istegine bağlı ek

gıda alabilirsin hemen bi salona yazılmaya bak

Onu şuan için anlayamayız en az 3-4 ay yapman lazımki vucudunun nasıl

şekillendiğini gördükten sonra yorum yapabilelim ama deri ve kemikten başka

bişey yokken nasıl gelişceğini nerden bilelim vucudunun :) bol bol yemek ye

sağlıklı yağları da tüketebilirsin un,şeker,fastfood,kızartma türü şeylerde uzak

dur

sıkı antrenman yap yüksek ağırlık düşük tekrar çalış en az 8 saat uyu ek gıda

falan sakın düşünme çünkü çok zayıfsın normal besinlerle karşılayabilirsin

protein ihtiyacı nı bol bol tavuk ye makarna ye 3-4 ay sonra istegine bağlı ek

gıda alabilirsin hemen bi salona yazılmaya bak

teşekkür ederim kendime zaten flexor hocannın beslenme programına eklemeler yaparak 1 program haırladım salona gidemediğim 1 ay boyunca uygulayacağım teşekkürler

Back
Yukarı