çalışıyorum aynı anda göbek yapıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beton

Üye
iki aydır evde çalışıyorum. her kas gurubunu haftada bir kez çalıştırıyorum. vücudum az da olsa şekle girmeye başladı ama aynı anda göbek yapmaya başladım. durmadan yumurta, yulaf, peynir, et, protein tozu yedikçe göbeğim şişiyor. yediklerim kaslara değil göbeğe gidiyor galiba. çekebildiğim kadar mekik çekiyorum ama bir faydası olmadı. ne yapmamı öneriyorsunuz? teşekkürler

PEyniri ve Eti Yağsız Yemelisin. Eğer Yağsız yiyorsan Bu işte Bi iş var :S Sende Su İçse Yarayanlardan mısın Yoksa (:

Yağlı peynir,süt tüketsen bile göbek olmaz.Kaçamak fazla mı yapıyorsun :)

Öncelikle her kas grubu haftada 1 değil,2 kez çalıştır ama kesinlikle 3 olmasın.

PEyniri ve Eti Yağsız Yemelisin. Eğer Yağsız yiyorsan Bu işte Bi iş var :S Sende Su İçse Yarayanlardan mısın Yoksa (:

tam tersine hiç kilo almayanlardandım. spora başladıktan sonra kilo almaya başladım ama kilolar göbekte birikmeye başladı.

skull hocam, ben şöyle çalışıyorum:

Pazartesi : Göğüs-Ön kol
Salı : Bacak - Kanat

Çarşamba : dinlenme

Perşembe : Omuz - Arka kol
Cuma : full mide ve biraz bacak

C.ertesi ve pazar dinleniyorum.

her kas haftada bir çalıştığı için elimden geldiğince ağır ve yorucu çalışmaya çalışıyorum. acaba yanlışmı yapıyorum?

demekki yedigin yaktıgından fazla :)

aynı sorun bende oldu ...
sebebi karbonhidrat ve yağı fazla almanda.
Proteinin fazlası yağa dönüşmüyor,dönüşüyor diyenlere bakma sen.o konuda sorun yok.
Yapacağın şey karbonhidratı bariz derecede azaltmak,ve yağlı şeylere dikkat etmek : annenin yemekleri,yumurta sarısı,pilava atılan aycicek yağı gibi...bunlardan kaçınmalısın.

Bir de haftada 1-2 gün cardio yaparsan iyi olur off günlerinde...

ayciceği yagı zarar degılkı o kadarda tere yagı zarar sanırım? ay cıcegı doymamıs yag fazla ıcınde buda zarar degıl? ben omletı tereyagıyla yapardım artık ay cıcegıyle yapıyorum

Şu nedenlerden ötürü yağlanıyor olabilirsiniz.

1. Günlük yağ alımınız 100 gramı geçiyor olabilir.
2. Günlük harcadığınız enerji + Sporda harcadığınız enerjiden daha fazla kalori tüketiyor olabilirsiniz.
3. Glisemik indeksi yüksek karbonhidrat kaynakları tüketiyor olabilirsiniz. Şeker, bal, gi si yüksek meyveler, beyaz pirinç, beyaz ekmek vs.
4. Verimli antrenman yapmıyor olabilirsiniz.
5. Yanlış zamanlarda yanlış beslenme olabilir. Örneğin gece yatmadan önce casein için tutup kaşar yemek gibi.

Beslenmenizi spor yaptığınız saati ve kullandığınız supplementleri yazarsanız yardımcı olabiliriz.

akşam işten gelip evde yapıyorum. yani saat 18:30-19:00 arası başlıyorum spora. spordan hemen sonra protein tozu yada animal nitro alıyorum. spordan yarım saat sonra yemek yiyorum. bildiğimiz ev yemekleri. yemeğin yanında mutlaka tavuk eti ve yumurta yemeye çalışıyorum. akşam yatmadan önce 2.5 ölçek protein tozunu süte karıştırıp içiyorum.

sabah 3 yumurta, bir tam iki beyaz. 100 gram yulaf ezmesi süt ile, 2-3 dilim kepek ekmek alıyorum.

öğlen evde ne yemek varsa onu yiyorum. 16:00 da bir kutu ton balığı. sonra spor ve akşam yemekleri.

beslenmem bu şekilde. ama gitgide göbeğim yağlanmaya başladı. işin garip tarafı sabah kalktığımda göbek dümdüz hiçbir şey yok ama kahvaltıdan sonra çıkmaya başlıyor akşam kocaman göbekle dolaşıyorum.

bir kaç resim ekleyeyim:

Eklentiler

• P7240001.JPG
    P7240001.JPG
    97,7 KB · Görüntüleme: 694
  • P7240004.JPG
    P7240004.JPG
    84,7 KB · Görüntüleme: 631
  • P7240007.JPG
    P7240007.JPG
    83,5 KB · Görüntüleme: 599
Hakikaten bu beslenme evde yapilan spora gore cok fazla, ustelik cardio da yok. Zaten yulaf yiyorsunuz kahvaltida o yuzden artik o 2-3 dilim kepek ekmegini yemeyin. Oglen evde yediginiz yemeklerde yaninda ekmek almamaya bakin ve porsiyonlariniz buyuk olmasin. Yaninda bol bol salata yesillik olsun ki icerigindeki c vitamini ve kalsiyum yag yakimini tetiklesin. Zaten aksam yemegini anca 8-9 gibi yiyebiliyorsunuz o yuzden az yemelisiniz daha cok proteine donuk olmali. Ama su gece yatarken alinan 2.5 olcek protein ise tam bir yanlis. O 2.5 olcegi gun icinde dengeli bir sekilde yuketmeye bakin. 2.5 olcek bir insanin gunluk protein ihtiyacinin tamamini karsilar yani gereksiz fazla sizin icin cunku daha yenisiniz. Bence gece yatarken en fazla bir olcek.

Back
Yukarı