çöpe attığınız supplement'iniz oldu mu?

valla normalde hiçbir supplementi çöpe atmazdım midemi çöp olarak kullanıyorum, yeri geliyor. ama geçen 50 60 tablet tribulus vardı zamanında hiç verim alamamışdım öyle bitirmeyi düşünmedim attım çöpe kutusu lazımdı.

ben atmıyorum içmediğimi salona götürüyom.sağolsun bizim çocuklar havada kapıyolar tadı,tuzu hiç önemlideğil son kullanma tarihi bile:D

bende son kullanma tarihi geçmiş gakic var bendemi götürsem acaba salona, zehirlenirler diye korkuyorum sonra al başına belayı:D

valla normalde hiçbir supplementi çöpe atmazdım midemi çöp olarak kullanıyorum, yeri geliyor. ama geçen 50 60 tablet tribulus vardı zamanında hiç verim alamamışdım öyle bitirmeyi düşünmedim attım çöpe kutusu lazımdı.

offf ya tamda benim aradıgım supplement suan onu kullansam pisikolojik olarak bile destek alabilirim gercekten verim alamadıgın tribulusun markası neydi acaba ben universalınkini getirtmeyi düsünüom 1-2 hafta icersinde

ben degılde annem bır keresınde boyle bır seyı yasattı bana :D :D unıversitedeyken tatıl ıcın Antalya'ya aılemın yanına geldıgım de gnc proteın tozumla bırlıkte gelmıstım ve Bursa'ya donerken unutmusum nasıl unuttuysam koca kovayı annem de hemen arkamdan sag olsun atmıs cope hıc bısey sormadan :D :D :D

Son düzenleme:
Ben bugüne kadar fazla birşey kullanmadım zaten, o yüzden atacak birşeyim olmadı :o

Fakat geçenlerde aldığım toz kafeini atacağım 1 2 güne.

Tadı dayanılır gibi değil, 200 mg'ı bile koca protein shake'in tadını bozuyor.

Balın içine karıştırıyordum, fakat bal parası+toz kafein, kapsül formundan daha pahalıya geldi :D

Şimdi kapsül sipariş verdim, gelince atarım sanırım toz olanı.

çöpe atmadım ama bıkıp bitsin diye fazla fazla içtiğim çok oldu

hydroxycut vardı açıp kullanamadığım , 3 ay sonra kapsüllerin rengi biraz tuhaf oldu bende hiç uğraşmayıp çöpe atmıştım , sonradan araştırdım bu tarz likit kapsül ürünleri açtıktan sonra 3-4 ayda tüketmessen uygun saklama koşulları oluşmuyor ve içindeki bazı maddeler bozuluyor

nitrofull aldım 4,5kg.%100 whey yazıyo.bi açtım mis gibi soyalı whey koku ve tadından belli:)içtim bi gaz yapıyo inanılmaz.aldığım yere geri iade ettim

Multipower creatine 500 gr tadına dayanamadığım için attım. Şu creatine tozlar kadar midemi bulandıran bi supplement olmadı daha, tablet veya capsul dışında kullanmıyorum. Bi de amino atmıştım aşırı güneşe maruz kaldı diye...

nanox9 içeriğindeki yohimbe yüzünden

Back
Yukarı