forumlarda böyle birşey yoktur.çıkış yapar birdaha girmezsin, olaki admin silmeyi kabul ederse ki bu nadir bir durumdur mesajlarınız zaten yine kalır geride.
...azda olsa bilgim var 2 yıl kendi vbullettin sitem vardı ordan biliyorum...yinede yanlışım varsa biri çıkar düzeltir...
Teknik olarak üyelik silebilmek mümkündür. Silip silmeme konusunda ise kimi siteler direk kullanıcıların isteği doğrultusunda üyeliklerini silerler ya da silip silmeyeceklerini bir de kendileri düşünüp karar verirler.
ahanda çıktı biri demeki yanlıım varmışş aa ben yinede direk olarak silinemez diyorum yada çok zahmetli iş olur biliyorum...
2 yıl vbulletin kullandım diyorsun ve üyelik silindiğini bilmiyorsun neresi zahmetli 2-3 tık yapıyorsun
yaa sen ciddimisn valla benim webmasterında deidğine göre silinmiyor diye biliyorum ...ben yanılıyorum demekkiş Alla Alla...
Merhaba. Site kuralları gereği üyelik siliminin olmadığını okudum. Bu konuda yöneticilere mesaj atmıştım ama dönüş alamadım. Sizden ricam eğer üyeliğimi silemiyorsanız lütfen sınırsız banlayabilir misiniz.anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.