VojimSporKulübü
Üye
Artemis™ Bende giremiyorum
Kayıt olurken kullandığınız email adresini bana pm ile iletebilir misiniz..
sistem kullanıcı adınızı emailinizle eşleştiremedi..
"mavitürk" sizin ise açık gözüküyor..şifreyi unutmuşsanız unutma prosedürünü izleyerek yeniden şifre belirlemelisiniz.üyelik ismin maviturk hala giriş yapamıyorum
Neden değişmediğini siz anlatmışsınız zaten..buraya yazmalıydınız..Baska bi konuyada yazdim ama hala bi degisim olmadi, adimi soyadimi net olarak yazdigim icin rahatsiz oluyorum cunku sık takip ediyorum enescnk yaparmisiniz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
şuanda hata yok..devam ediyor mu sizde?yeni mesajlar bölümüne girince hata veriyor web sayfası kullanılamıyor diyor
Tarafınıza ilgili email gönderilmiştir..Başka bir problem yaşarsanız lütfen bana pm atınız ya da [email protected] adresine email atınız.Admin benim kullandığım bi hesap vardı uzun süre girmedim ve şifresini unuttum e maile yollatıyorum ama başka bi e maile kayıt yaptırmışım o e mailide hatırlamıyorum isim SWAGGY benim olduna emin olabilirsiniz profil resmindeki resmin başka yönlerden çekimlerini atabilirim özel olarak zaten yüzün gözüküyor yardımcı olur musunuz hangi e mail üzerine olduğunu bilmem yeterli olur teşekkür ederim şimdiden