Üstteki Üyenin Avatarına Yorum Yap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0nd3r
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tricepsler sağlam ama trapez lazım biraz.

uzun zamandır forumda gelişimini takip ettiğim arkadaşlardan biri,iyi yolda ilerliyor hala yağlardan biraz daha kurtulması lazım :)

Ben ilk zamanlar kafama göre takıldığım için ne yaptığımı bilmiyordum...zaten düzenli çalışmaya 5-6 aydan beri geçtim..Abilerden bu sporla uğraşanlardan yardım aldım biraz.Öyle öyle devam ettim.Ondan sonra üşe yaramaya başladı.Şahsen sizin kullandığınız yabancı sözlüklerin yarısını bile bilmiyorum. :)

Tricepsler iyi,sırtta iyi gözüküyor burdan...

bicepsi parçalamak gerek ..

Arkadaşlar kas nasıl parçalanır ben parçalamak istemiyorum şınav,barfiks ve yay ile parçalanma yapmaz değil mi?

Bu arada resmimdeki costa rica değil Küba devrimcisidir :)

50cent'e benzeyen bir tip :D

hah eved kuba devrımcısı su an aklıma geldı :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:49 ----------

eved kuba ıdı smdı aklıma geldı :)

Göğüsler belirgenleşmeye başlamış thebky

Bu sorunun cevabını bu başlıkta aramak yanlış değilmi dostum :) Çok tekrar düşük kilo parçalar..
Valla benim forumdaki idolum senin kolların ben de böyle fit olmak istiyorum. Yeri burası değil de cevaplarsan çok sevinirim. Göğüs yayı, şınav, barfiks kasları parçalamaz senin kolların gibi büyütür değil mi?

Bicepsler süper.

Alakası yok korkmuyorum zaten ben vücut geliştirmeci değilim sadece sıkılaştırıyorum kasları şınav,mekik ve barfiks bir de göğüs yayı ile omuzları sağlamlaştırıyorum. Amacım güç ve dayanıklılık. Gösteriş olarak karın kaslarım iyidir :)

Üstteki üyenin kollar çok güzel gözüküyor bence bozmasın bu iyidir.

Back
Yukarı