Üstteki Üyenin Avatarına Yorum Yap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0nd3r
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mustafa ören abiminde önerisini aldım ve definasyona geçme dedi sadece yağı şekeri kes miden güzel gözükür zaten dedi definasyonu kafamdan çıkarttım şimdilik :)

kanat biraz eksik ama insanı dövecekmiş gibi üstüne geliyor sanki :D

mustafa ören abiminde önerisini aldım ve definasyona geçme dedi sadece yağı şekeri kes miden güzel gözükür zaten dedi definasyonu kafamdan çıkarttım şimdilik :)

kanat biraz eksik ama insanı dövecekmiş gibi üstüne geliyor sanki :D

Mustafa_ören'e katılıyorum.Rahatsızlık düzeyinde bir yağlanman yok zaten.

Aslında kanatlar vücudumun en iyi bölgesidir ama bu fotoda zayıf çıkmış bayağı.Snap-shot'a eklerim bir kanat resmi 2 güne :D

hayalimdeki wucuda yakin.Tam istedgm gbi.Omuzlar super.Kaburgalarda harika duruyo.Gercekten cok guzel.Baklavalarda olmali ama.Ve goguslerde biraz gelismeli gbi gorunuyor

hayalimdeki wucuda yakin.Tam istedgm gbi.Omuzlar super.Kaburgalarda harika duruyo.Gercekten cok guzel.Baklavalarda olmali ama.Ve goguslerde biraz gelismeli gbi gorunuyor

Teşekkür ederim öncelikle. :) Midemde aşırı bir yağlanma yok ama kış sezonun getirisi olarak biraz fazla su tutumu var. :) Üst göğüsten neler çektiğimi bir dumbeller birde umur35 bilir :p

Avatarına yorumuma gelince ; vücut geliştirme yapmıyordun sanırım.Aklımda öyle kalmış.Bence yapmalısın.Vücudun çok müsait.16 yaşındasın , aslında yüzmede çok iyi gider vücuduna diye düşünüyorum.

Fevkalade bir vücut orantı müthiş özellikle omuz başları dikkati çekti gayet estetik duruyor abs ve 6 pack belirginleşse fight club modern versiyonunda oynayabilirsin :) brad pitt vücut yapısına çok benziyor.

Kollar süper :) vurdummu oturtacak cinsten :D Belde ince gbi duruyor.Göğüslerdeki yağlar erise daha estetik bi görünüm olur bence

Affınıza sığınarak soruyorum Çatısı dar ne demek acaba ?
Tam emin olmak açısından soruyorum

Back
Yukarı