Üstteki Üyenin Avatarına Yorum Yap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0nd3r
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hep bana bu yorumu yapiyorlar ben de birine yapim,

Cok guzel vucut ama birak artik definisyonu, hacim lazim :) oblikler fenaymis, kiskandim ne yalan diyim.

oblik kaslarına biraz daha hacim kazandırsa benim 7-8 ay sonra hedeflediğim müthiş estetiğe sahip olucak:)

Son düzenleme:
Albenisi olan bir vücut gelecekte çok göz alacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bicepsler ve mide kasları güzel,omuzlarda iyi,Ancak göğüse biraz daha basmalısın.

Yakında fotoğraf koyarım avatarıma:D

Yukarıdaki avatar resmi,O kullanıcıya ait değil diye düşünüyorum.Ancak o adama yorum yapayım.:D

Önden poz verseydi,Daha iyi yorum yapabilirdim ancak,Omuz ve bicepslere biraz daha yüklenmesi lazım.

GEcenlerde sabah yasadigim an, soyle durdum saate baktim 10 dakika sonra is 1 saatti cardio yapiyorum, "ben ne yapiyorum ya dedim" sonra aldim cantami biran mutlu oldum, ise gittim.

başını çevirmiş saate bakıyor sol elinde fotoşopla kaldırılmış çantası(tutuştan belli),bir an mutlu olduğu anda surat ifadesinde zaten, bu kareden sonrada işe gidiyor :)

Kenan abimiz' bu filmde inanilmazdi, ama deli yurek ile gonullerimize kazildi. Ejder Kapanindaki dus altindaki sirt sahnesi dillere destandir.Erkek adamim ben bile overek anlattim bayan arkadaslara.

Back
Yukarı