Yaklaşık 11 ay oLdu Body ara vereLi... DüzenLi oLarak tekrar BaşLadım Tabi ara verdiğimde göbek geriledi üst oLarak pek bir sey kaybetmedim... 2 ayda toparlayacağima inanıyorum..
Sorum bu: Isısnma hareketlerinden sonra 30 Dakika koşu hafif tempo 4 km Koşu bittiği gibi Vucut Soğmadan Yine Body Programımıda Düzenli oLarak aksatmadan maksimum gücLe Bitiriyorum.. Her gün Bir set Mide calişiyorum ^3 gün aralıklarla Mide Prodramımla Calişiyorum koşu ile birlikte..
Ben bu Şekilde mide yağlarımdan yani genel anlamda yağlardan kurtulmak için Çabalıyorum Sizinde önerilerinizi Dikkate aLacağim..
Şimdiden Teşekkürederim
Suplementler: Hardline Amino asit. Hardline Kreatin. L-carbitine (kapsül)
Boy: 1.68 Kilo: 65-66 arası Değişiyor..
Sorum bu: Isısnma hareketlerinden sonra 30 Dakika koşu hafif tempo 4 km Koşu bittiği gibi Vucut Soğmadan Yine Body Programımıda Düzenli oLarak aksatmadan maksimum gücLe Bitiriyorum.. Her gün Bir set Mide calişiyorum ^3 gün aralıklarla Mide Prodramımla Calişiyorum koşu ile birlikte..
Ben bu Şekilde mide yağlarımdan yani genel anlamda yağlardan kurtulmak için Çabalıyorum Sizinde önerilerinizi Dikkate aLacağim..
Şimdiden Teşekkürederim

Suplementler: Hardline Amino asit. Hardline Kreatin. L-carbitine (kapsül)
Boy: 1.68 Kilo: 65-66 arası Değişiyor..