Üst Göğüs Kası Gelişimi

OmerUcar

Üye
8 aydır fitnees yapıyorum.Bench press de agırlık olarak fena değilim yaklasık 60 kg de 8 tekrar yapabılıyorum.Bench press yapa yapa üst göğüs kaslarım şekilsiz kaldı sadece şişti ve şekil malesef yok.İlk olarak incline bench press de dar tutusla baslıyorum ve en son gohus hareketımı bench press yapıyorum.(Sorum bench press yapmadan sadece incline bench press ile gohus kasım sekıl alırmı yoksa bench press devam etmelımıyım?)

aslında ilk olarak bi foto atsan daha iyi olur üstteki üyeninde dediği gibi ama 8 ay boyunca sadece bench olmaz üst göğüs için incline hareketlerinden bitabi katmalısın programına

Fotoğraf olsa daha sağlıklı yorumlar gelebilir.
en yakın zamanda koyucam tesekurler ılgılendıgınız ıcın.[DOUBLEPOST=1402306295][/DOUBLEPOST]
aslında ilk olarak bi foto atsan daha iyi olur üstteki üyeninde dediği gibi ama 8 ay boyunca sadece bench olmaz üst göğüs için incline hareketlerinden bitabi katmalısın programına
En yakın zamanda koyucam fotografıda Omuzlarım kollarım falan cok ıyı suan cevremden ılgı goruyorumda tek problemım ust gohus kası.Smdı ben bench pressı hıc yapmasam sadece ınclıne dumble flan gohus acmayıda ust gohus sehpasında yapsam kısaca gohus ıdmanlarımın tamamını ust gohuse harcasam daga mantıklı olmazmı ?

bence hem flat hem incline yap ben inc bench-flat bench- sonra fly yapıyorum,üst gögüste genetik çok önemli inc ve flat benchte aynı kg ile çalışmama rağmen üst gögsüm zayıf

hayır bırakma zaten bench dedigin flat bench sanırım en temel haraket , onun dışında haftada 2 gün gögüs yapabilirsin 1 gün presler 1 gün fly yada incline flat bi gün incline decline bi gün

hayır bırakma zaten bench dedigin flat bench sanırım en temel haraket , onun dışında haftada 2 gün gögüs yapabilirsin 1 gün presler 1 gün fly yada incline flat bi gün incline decline bi gün
HM anladım haftada 2 gunluk gohus hareketlerımın 1 gununu press lerle 1 gununu dıger dumble hareketlerıyle yapmamı tavsıye edıosunuz galıba ılgınız ıcın cok tesekkurler...

Back
Yukarı