Üst Biceps ??

wolf13

Üye
merhabalar..

öncelikle kollarımın istediğim kalınlıkta olduğunu söyleyeyim , bicepsimin alt kısmını da şekillendirmiş durumdayım ama şu bicepsin üst tarafını (fotoğraftaki gibi) bir türlü parçalayamadım . yanlış anlaşılma olmasın resimdeki işaretli yer gibi parçalamak değil işaretli yeri parçalamak buraya vuran hareketleri paylaşırsanız harika olur.

saygılar...

Eklentiler

• Tyrese Gibson and Vin Disel Fast Five.jpg
    Tyrese Gibson and Vin Disel Fast Five.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 554
O bölgeyi ayıran oradaki bicepsin bölgesi ve çalışması değil. Yan omuz adı verilan lateral raise ile büyüyen kasın çıkıntısından ötürü. Tabi yağsızlıkta şekil için önemli.

merhabalar..

öncelikle kollarımın istediğim kalınlıkta olduğunu söyleyeyim , bicepsimin alt kısmını da şekillendirmiş durumdayım ama şu bicepsin üst tarafını (fotoğraftaki gibi) bir türlü parçalayamadım . yanlış anlaşılma olmasın resimdeki işaretli yer gibi parçalamak değil işaretli yeri parçalamak buraya vuran hareketleri paylaşırsanız harika olur.

saygılar...

stead barbell military press bu hareket omuzları çizmeye yarıyor bir anlamda şekillendirip parçalamaya bu hareketi yapıyormusun.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:27 ----------

O fotodaki adamın kine benzer anladım ne demek istediğini yani öyle olmasını istiyorsan bu hareketi verdiğim hareketi dene.

ilgilenen herkese çok teşekkür ederim omuz çalışmayı denicem

saygılar..

Eğer lateral raise yapmışsan omuz çalışmalarında normaldir çünkü yan omuzlar da gelişmiş ama eğer orta omuza ağırlık verip biraz daha biceps çalışırsan, yağ oranını da azaltırsan parçalanacaktır.

Back
Yukarı