Üst Baldirlarim Ince

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asya

Üye
merhabalar ben sitenize bugün üye oldum
benim bir sorunum var üst baldırlarım cok ince ve bu yüzden bacaklarım ayrık duruyor, alt ve üst eşit gibi sanki üst baldırlarımı özellikle iç taraftan biraz dolgunlastırabilmem için hangi egzersizleri yapmamı önerirsiniz. yardımcı olurmusunuz :(

sanırım salona gitmiyorsun salonda makinaları var çünkü bazı bayanlar bundan şikayetçi oluyo evde çalışmak istediğinde tabiri caizse 4 ayak üstünde durup bacakları nizami bir şekilde dizlerini kırarak yanlara doğru açabilirsin yatarak bacaklarını kaldırıp dizlerini kırmadan aynı anda yana açabilirsin birde bizim squat dediğimiz bacakları kalınlaştırmak için bi hareket var kısacası çömelip kalkmak eline ağır bişeyler alıp ( su şişesi vs.. ) yaparsan ve sabır gösterirsen sonuç alabilirsin

söylediğiniz hareketler bacakları daha çok inceltmez mi acaba? ben onları incelmek için uyguluyordum ama yanlış mı yapıyormuşum yoksa?

sanırım salona gitmiyorsun salonda makinaları var çünkü bazı bayanlar bundan şikayetçi oluyo evde çalışmak istediğinde tabiri caizse 4 ayak üstünde durup bacakları nizami bir şekilde dizlerini kırarak yanlara doğru açabilirsin yatarak bacaklarını kaldırıp dizlerini kırmadan aynı anda yana açabilirsin birde bizim squat dediğimiz bacakları kalınlaştırmak için bi hareket var kısacası çömelip kalkmak eline ağır bişeyler alıp ( su şişesi vs.. ) yaparsan ve sabır gösterirsen sonuç alabilirsin

Cok tesekkür ederim. Bu hareketleri hergün mü yapmam gerekiyor

Back
Yukarı