Üst bacağım aşırı bir şekilde kalın

Öncelikle herkese merhaba boyum 1.68 ve 72 kiloyum bundan 3 ay öncesine kadar 87 kiloydum 3 aydır cardio yapıyorum ve zayıflamaya çalışıyorum üst bölgemde zayıflama oldu fakat bacaklarım hiç incelmedi ve bildiğiniz etler aşağı sarkıyor oturduğumda yanlara taşıyor nasıl inceltebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim spor salonunda sadece koşmayı ve bisiklete binmeye gösterdiler başka bişi yapmıyorum. Birde spora başladığım sıra arkadaşım yağ yakıcı aldı bana optimumpharma diye bir marka üstünde clumbuterol yazıyor küçük hapları var sabah 2 tane aç karnına içiyorum ve spora gitmeden yarım saat önce 1 tane içiyorum aşırı derecede ter atıyorum yan etkisi ise elim çok titriyor kullanan varmı bu ürünü zararları varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim.

kardeşim ağırlık çalışması yapman lazım kesinlikle ve hızlı şekilde kilo vermişsin belli ki orda kalan yağlar zamanla gidecektir güzel bir diyetle tabi sana tavsiyem 5 gün salona git 2 gün kardiyo 3 gün ağırlık şeklinde yapman ve kaslar sıkılaşıcak sarkmanın önüne geçiceksin başarılar.

kardeşim ağırlık çalışması yapman lazım kesinlikle ve hızlı şekilde kilo vermişsin belli ki orda kalan yağlar zamanla gidecektir güzel bir diyetle tabi sana tavsiyem 5 gün salona git 2 gün kardiyo 3 gün ağırlık şeklinde yapman ve kaslar sıkılaşıcak sarkmanın önüne geçiceksin başarılar.
Vallahi usta ne yalan söyleyim spor hakkında hiç bir bilgim yok koca karı sporu yapıyorum desem yeridir tek bildiğim pazar günleri hariç her gün spor salonuna gidip koşup bisiklete binmek diyet diyede yemek yemeyip çoğu zaman aç kalıyorum sıfır yani spor bilgim :([DOUBLEPOST=1503567777][/DOUBLEPOST]
Hocam bu ilaç en zararlılarından biri, o arkadaşınız için keşke önce bir araştırma yapsaydınız, neyse hemen o ilacı kullanmayı bırakın kaynak;
Tam videoyu izledim senin attığını gördüm kullanmayı bırakıcam peki başka bir takviye almak nasıl olur işe yararmı ?

Vallahi usta ne yalan söyleyim spor hakkında hiç bir bilgim yok koca karı sporu yapıyorum desem yeridir tek bildiğim pazar günleri hariç her gün spor salonuna gidip koşup bisiklete binmek diyet diyede yemek yemeyip çoğu zaman aç kalıyorum sıfır yani spor bilgim :([DOUBLEPOST=1503567777][/DOUBLEPOST]
Tam videoyu izledim senin attığını gördüm kullanmayı bırakıcam peki başka bir takviye almak nasıl olur işe yararmı ?
CLA, karnitin, yeşil çay gibi şeylerin etkisi olduğunu duydum ama benim bildiğim ve en kesin yöntem, kalori açığı ile birlikte sağlıklı gıdalardan oluşmuş bir beslenme planı yapmak ekstradan ise sabah aç karnına aşırı derecede sistemi yormayacak yürüyüş yada koşular yapabilirsin.

CLA, karnitin, yeşil çay gibi şeylerin etkisi olduğunu duydum ama benim bildiğim ve en kesin yöntem, kalori açığı ile birlikte sağlıklı gıdalardan oluşmuş bir beslenme planı yapmak ekstradan ise sabah aç karnına aşırı derecede sistemi yormayacak yürüyüş yada koşular yapabilirsin.
İş dolayısıyla sabah yürüyüşü biraz benim şartlarıma uymuyor :/

Back
Yukarı