Merhaba herkese vucut temelim var 1 aydırda full vucut ısındırdım ve yeni program ayarladım biraz kendim birazda internetten forumdan destek aldıgım program şu şekilde
Üst vucut
Barfix 3x enseye ve gögüse
Deadlift 4x10
Bench press 4x12 - 6
Face pull( bazen bunun yerine barla enseye ve gögüse set girmeyi düşünüyorum) 3x12
Barbel row 3x 10
Lateral raise 3x12 veya 14
Arka kol makine 4x10
Biceps dambıl 4x10
(programda sırt omza fazlamı hareket var omuzlarım dar oldugu için yan omuz mutlaka gircem ama barfixi çıkarmamı önerirmisiniz max 10 tekrar çıkıyo)
Alt vucut antremanı
Squat 4x10
Makine baldır 4x10
Oturarak üst bacak 4x10
Calf 3x10
Mekik ve adonis hareketleri toplam 4 set
Sizce nasıl program pazartesi perşembe cumartesi üst vucut çarşamba alt vucut gircem zamanım oldumça pazar günüde 2. Alt vucut girebilirim
Bazı günler bench yerine üst gögüs
Kolda dambıl yerine z barla
Arka kol makine yerine barla girip şaşırtmayıda düşünüyorum genel anlamıyla yorumlarınızı merak ediyorum teşekkür ederim
Kilo 71 boy 182
Üst vucut
Barfix 3x enseye ve gögüse
Deadlift 4x10
Bench press 4x12 - 6
Face pull( bazen bunun yerine barla enseye ve gögüse set girmeyi düşünüyorum) 3x12
Barbel row 3x 10
Lateral raise 3x12 veya 14
Arka kol makine 4x10
Biceps dambıl 4x10
(programda sırt omza fazlamı hareket var omuzlarım dar oldugu için yan omuz mutlaka gircem ama barfixi çıkarmamı önerirmisiniz max 10 tekrar çıkıyo)
Alt vucut antremanı
Squat 4x10
Makine baldır 4x10
Oturarak üst bacak 4x10
Calf 3x10
Mekik ve adonis hareketleri toplam 4 set
Sizce nasıl program pazartesi perşembe cumartesi üst vucut çarşamba alt vucut gircem zamanım oldumça pazar günüde 2. Alt vucut girebilirim
Bazı günler bench yerine üst gögüs
Kolda dambıl yerine z barla
Arka kol makine yerine barla girip şaşırtmayıda düşünüyorum genel anlamıyla yorumlarınızı merak ediyorum teşekkür ederim
Kilo 71 boy 182